Lifestyle

Survivor 2024: Οι Μαχητές ψηφίζουν Rob ως συνήθως στην πρώτη χαμένη ασυλία

Survivor 2024: Οι Μαχητές ψηφίζουν Rob ως συνήθως στην πρώτη χαμένη ασυλία

Πηγή Φωτογραφίας: screen/SKAI | Survivor

Υποψήφιος ο Rob: «Θα δούμε, μπορεί να τη γλυτώσω πάλι»

Με τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ να βλέπει για 4η φορά το όνομά του να βγαίνει από την κάλπη των Μαχητών του Survivor 2024 ξεκίνησε η 4η εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο. Ο Σκωτσέζος παίκτης της Μπλε ομάδας τις τρεις προηγούμενες φορές που βρέθηκε στον τάκο την γλίτωσε, είτε επειδή είχε καλή απόδοση στη μονομαχία παραμονής, είτε γιατί οι επιλογές των MVP των έβγαζαν… λάδι. Σίγουρα την ίδια τύχη δεν είχαν η Ανδριάνα Καγιά, ο Παύλος Παπαδόπουλος και η Κρίστη Καθάργια που αποχώρησαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, όπως και ο Χρήστος Βολικάκης που αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Στο επεισόδιο της Κυριακής (28/1) οι Διάσημοι σχολίασαν την αποχώρηση της συμπαίκτριάς τους, ενώ στην Κρίστη Καθάργια αναφέρθηκαν και οι Μαχητές.

Μάλιστα ο Σωτήρης Λαμάι στάθηκε περισσότερο στις αντιδράσεις των Διασήμων και κυρίως της Ασημίνας Χατζηανδρέου. «Για άλλον έναν αγώνα πάλι τράβηξε τα βλέμματα, άθελα της, επειδή η κοπέλα είναι άγια, η Ασημίνα. Με αυτό το δάκρυ το εκπληκτικό, αυτόν τον μονόλογο τύπου Μαρινέλλας. «Άνοιξε πέτρα για να μπω και να βγω», πως λέγεται το κομμάτι; Δεν ξέρω αν έχουν σενάριο, αν η ίδια θέλει να εκτίθεται καθημερινά αλλά νομίζω πως ήταν ακόμα ένα κακό θέατρο. Κακό όμως και νομίζω ότι θα συμφωνήσετε όλοι μαζί μου, κάκιστο. Τα ψεύτικα δάκρυα. Στεναχωρήθηκε πολύ και μετά από δυο λεπτά μόνο που δεν έκανε… πάρτι animal», ανέφερε ο παίκτης των Μαχητών.

«Χθες το βράδυ είδαμε την Ασημίνα να κλαίει για την φίλη της, την Κρίστη. Βέβαια, τώρα, δεν ξέρω… Είναι φίλες; Δεν είναι φίλες; Γιατί έχουν γίνει πολλά τις τελευταίες ημέρες. Βλέπουμε την Ασημίνα να λέει πράγματα για την Κατερίνα, μετά τις βλέπουμε να μην είναι κοντά, η Ασημίνα να κλαίει τώρα για την Κρίστη. Λογικά είναι φίλες και δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι άλλο για να φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι η Ασημίνα προσποιείται» υπογράμμισε, επίσης, ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο σχολίασαν και οι υποψήφιες προς αποχώρηση της προηγούμενης εβδομάδας και συγκεκριμένα οι Όλγα Πηλιάκη, Δώρα Νικολή και Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Στο μεταξύ οι σχέσεις ορισμένων παικτών φαίνεται να ακροβατούν σε τεντωμένο σκοινί, με τη Δώρα να θεωρεί πως ο Γιάννης έχει εμπάθεια απέναντί της και τον Φάνη να θεωρεί μαυρόγατα τον Λαμάι.

Τα δικά τους θέματα έχουν και η Μαριλίνα με την νεοφερμένη Aira, με την η παίκτρια των Μπλε να δηλώνει πως «την ώρα που μαγειρεύαμε, ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Μια σταμάταγε, μια ξεκίναγε και παλεύαμε με την φωτιά για να μην σβήσει. Οπότε, έτσι όπως ήμασταν όλοι μαζί αναστατωμένοι, ήμουν εγώ στην κατσαρόλα και έρχεται η Aira. Πάει να πάρει μια κουβέρτα, από αυτές που κοιμόμαστε, για να την βάλει από πάω και με πιάνει μια τρέλα εκείνη την ώρα! Αρχίζω και ουρλιάζω! Βέβαια ούρλιαξα για να μην την βάλει γιατί είχαμε απλώσει όλα τα φαγητά στη σειρά έξω στο παγκάκι, βρέχονταν, τα είχαμε ετοιμάσει και ετοιμάζαμε και τα πιτάκια. Και ήταν όλη η κουβέρτα του Ρομπ – γιατί την πήραν μαζί η Aira και ο Rob να την φέρουν – για να καλύψουν από πάνω την κατσαρόλα και έπεφταν πάνω στα φαγητά όλα αυτά που την βάζουμε κάτω και κοιμόμαστε, που είναι μες στη βρώμα».

«Εγώ έχω ένα θέμα με την καθαριότητα, μπορεί να είμαστε έξω στη ζούγκλα αλλά δεν μπορώ την μπίχλα» υπογράμμισε η Μαριλίνα .

«Εφόσον το φαγητό βρέχεται, για να ψηθούν τα πιτάκια και να φάμε όλοι μαζί, σκέφτηκα να σηκώσω με τον Rob την κουβέρτα επάνω. Η Μαριλίνα όμως δεν ήθελε να το κάνω γιατί ήταν βρώμικη και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Είχε δίκιο, εντάξει. Όλοι πεινάμε και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένταση και να μου το είπε με πιο άγριο τρόπο αλλά δεν κρατάω καθόλου κακία, το καταλαβαίνω απολύτως» δήλωσε, με τη σειρά του, το 23χρονο μοντέλο των μαχητών.

Σε ότι αφορά το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία οι Μπλε μπήκαν στο στίβο μάχης με αρκετές απώλειες τις οποίες… χρεώνουν στη «μαυρόγατα» Λαμάι.

Γι ακόμα μια φορά ο αγώνας ήταν ντέρμπι που κρίθηκε στον πόντο.

Οι Μπλε είχαν το πάνω χέρι μέχρι το 7-6, όμως η Αντωνά ισοφάρισε και ο Σάββας νίκησε τον Ρομπ για να προσπεράσουν οι Κόκκινοι. Μετά την ήττα του ο Σκωτσέζος παίκτης των Μαχητών θέλησε να ξεσπάσει και αποχώρησε από τον στίβο τρέχοντας για το δάσος. Οι κάμερες της παραγωγής τον ακολούθησαν την στιγμή που ξεσπούσε κάτι που τον ενόχλησε αρκετά.

Η Δώρα με τις 3 νίκες της κρατούσε τους Μπλε στο παιχνίδι της ασυλίας, όμως στο τέλος οι Ντάνιελ και Κατερίνα (Κόκκινοι) νίκησαν τους Φάνη και Δώρα (Μπλε) και με 12-11 χάρισαν το πρώτο τοτέμ της εβδομάδας στους Διάσημους.

Οι νικητές αφού επέστρεψαν στην καλύβα τους χορτασμένοι από τα γεμιστά σχολίασαν τον αγώνα που έπαιξαν και ιδίως τα όσα συνέβησαν μετά, με την Κατερίνα Δαλάκα να αποκαλύπτει την έντονη συζήτηση που είχε με τη Μαριλίνα, η οποία «ειρωνεύτηκε» την Ασημίνα ότι βγήκε αρκετά ευαίσθητη στο παιχνίδι.

«Δηλαδή πρέπει να παίρνουμε την άδεια των μπλε αν θέλει κάποιος να κλάψει», ήταν το σχόλιο της Δαλάκα.

Ένταση υπήρξε και στους ηττημένους οι οποίοι τα είχαν με τον Ρομπ και τις φυσικές του ανάγκες, καθώς ο Σκωτσέζος το βράδυ επέλεξε να τις κάνει δίπλα στην καλύβα και όχι στο δάσος.

Ο Φάνης ενώπιον όλων του ξεκαθάρισε ότι ήταν κάτι που τους ενόχλησε λόγους γιατί μιλούν για βασικά θέματα υγιεινής. Ο Ρομπ από την πλευρά του που δεν αντιλήφθηκε πλήρως το λάθος του και έριξε την ευθύνη στον Φάνη ότι δεν του έκανα τα παράπονά τους προσωπικά και επέλεξε να τα πει μπροστά σε όλους.

Στο Συμβούλιο κυριάρχησαν για ακόμα μια φορά οι υψηλοί τόνοι με τον Φάνη να κοντράρεται με τον Σωτήρη από την μπλε ομάδα και την Ασημίνα με τον Αλέξη από την κόκκινη ομάδα.

Οι Μαχητές δεν άλλαξαν συνήθειες στην κάλπη και για ακόμα μια φορά επέλεξαν να «μαυρίσουν» τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ.

«Πιστεύω ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι για την υποψηφιότητα γιατί ο Σωτήρης είναι τραυματισμένος και το θεωρώ δίκαιο που δεν τον ψήφισαν. Στατιστικά νομίζω πως είμαι και από τους λιγότερο αγωνιστικούς οπότε το περίμενα. Για άλλη μια φορά έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, για τέταρτη φορά. Για να δούμε μήπως θα το γλιτώσω ξανά όπως και την τρίτη φορά» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, ο Rob για τη νέα του υποψηφιότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments