Lifestyle

Survivor 2024: Τα έβαλε με όλους και τον… πέταξαν στον τάκο

Survivor 2024: Τα έβαλε με όλους και τον… πέταξαν στον τάκο

Πηγή Φωτογραφίας: Cnn.com

Η εξομολόγηση του Λαμάι για τον γιο του, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο «γλίτσας», το παιχνίδι της Καραϊβικής και η μάχη για την 2η ασυλία.

Το κλίμα στους Μαχητές του Survivor 2024 δεν είναι και το καλύτερο τον τελευταίο καιρό και εκεί που είχαν αρχίσει να έχουν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις ξαφνικά έχουν βρεθεί με δύο σερί ήττες στις ασυλίες που έφεραν και 2ο παίκτη τους στον τάκο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έτσι μετά τον Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ αυτή τη φορά η κάλπη της Μπλε ομάδες έβγαλε υποψήφιο τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος είχε να πει κάτι για όλους, συμπαίκτες και αντιπάλους.

Το επεισόδιο της Δευτέρας (29/1) ξεκίνησε με τον πρώτο υποψήφιο των Μαχητών να σχολιάζει την ψηφοφορία. Ο Ρομπ θεωρεί αρκετά δίκαιο ότι βρέθηκε στον τάκο, ενώ αναφέρθηκε και στη δική του ψήφο.

Την ψηφοφορία των Μπλε σχολίασαν και οι Διάσημοι με το Νίκο Γκάνο να μην περιμένει να βγει για 4η συνεχόμενη φορά στον τάκο ο Ρομπ, ενώ περίμενε να πάρει ψήφους και ο Σωτήρης Λαμάι.

Από την πλευρά του ο Σωτήρης Λαμάι αποφάσισε να δείξει στην κάμερα μία ευαίσθητη πτυχή του εαυτού του, καθώς μίλησε για τις δυσκολίες που πέρασε, για το πως έφτασε από την Αλβανία στην Ελλάδα, αλλά και για τον γιο του που είναι στο φάσμα του αυτισμού.

«Ο γιος μου είναι στο φάσμα του αυτισμού. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια τραβάμε μεγάλο αγώνα με τον Άγγελο. Είναι ένας μαραθώνιος για εμένα, ο όρκος της ζωής μου. Είμαι πολύ κοντά στο να δούμε τον Άγγελο μου όπως έχω ονειρευτεί εγώ και η γυναίκα μου. Πολύ άγχος με το παιδί μου» είπε ο 38χρονος επιχειρηματίας με δάκρυα στα μάτια.

«Να μην έχω σπίτι. Είχα ενοίκιο, το πούλησε και δεν μας είπε τίποτα. Πού να βρω σπίτι; Δεν είχα λεφτά και έκλαιγα με τη γυναίκα μου. Βοήθεια από πουθενά. Δούλευα κάθε βράδυ 10 ώρες πενθήμερα για να πάρω 60 ευρώ. Περνά η ζωή σου και λες εγώ ήμουν; Δεν ένιωθα τα πόδια μου. Ξανά και ξανά. Υπομονή, υπομονή!» συνέχισε ο παίκτης των Μαχητών του Survivor.

Στον Άγιο Δομίνικο επέστρεψαν και τα παιχνίδια της Καραϊβικής με τους παίκτες να το διασκεδάζουν.

Αν και από το ριάλιτι επιβίωσης έχει αποχωρήσει οικειοθελώς ο Χρήστος Βολικάκης οι συμπαίκτες του τον θυμήθηκαν με την Κατερίνα Δαλάκα να προσπαθεί να μιμηθεί το περπάτημα του πρωταθλητή ποδηλασίας και τη Μαρία Αντωνά να ξεσπάει σε γέλια.

Τη νίκη για τους Διάσημους με 10-4 χάρισε στην ομάδα του ο Αλέξης Παππάς και τους έστειλε για λουκουμάδες.

Οι Μαχητές ήταν απογοητευμένοι που σε ακόμα ένα έπαθλο είδαν τους αντιπάλους τους να επικρατούν και να επιστρέφουν στην καλύβα τους φαγωμένοι.

Εκτός από τον Βολικάκη στο επεισόδιο της Δευτέρας μνημονεύτηκε και η Ανθή Σαλαγκούδη, με τον Γιώργο Λιανό να θυμίζει πως στο συγκεκριμένο αγώνισμα η πρώην παίκτρια του Survivor είχε καταφέρει να κερδίσει δυνατούς παίκτες, παρά το γεγονός ότι σε όλους τους υπόλοιπους στίβους μάχης εμφανιζόταν πολύ αργή.

Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης ρώτησε τη γνώμη του Σωτήρη Λαμάι για το αγώνισμα σίγουρα με τίποτα δεν περίμενε την απάντηση που έλαβε.

«Όσο πιο γρήγορος είναι αυτός που ρίχνει τα καλάθια, τόσο εύκολα χάνεται η ροή του χρόνου σου για να κερδίσεις. Από εκεί και πέρα, συνήθως φημίζομαι από τους άλλους ότι είμαι Χαλκιδική με τρία πόδια. Πιστεύω να ευνοήσουν τα τρία πόδια σήμερα και να πάω δυνατά. Τι να σου πω;» είπε ο παίκτης του Survivor.

«Μάλιστα! Δεν περίμενα αυτήν την απάντηση» είπε γελώντας ο Λιανός.

Ο Λαμάι με την Δώρα ήταν αυτοί που έφεραν και τον πρώτο πόντο στους Μαχητές, όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Οι Διάσημοι έδειξαν πιο δυνατοί και άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ και έφτασαν άνετα στο 9-4.

Ο Σάββας και η Ασημίνα ήταν αυτοί που έφεραν το 10άρι στους Κόκκινους και τους έστειλαν για ακόμα μια φορά θεατές στο Συμβούλιο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Σωτήρης Λαμάι προκάλεσε σε αναμέτρηση τον Αλέξη Παππά, όμως ο ηθοποιός δεν του έκανε το χατίρι λέγοντας πως αυτά γίνονται μια φορά και αναφέρθηκε στην κόντρα του με τον Τριαντάφυλλο.

Ο Σωτής Λαμάι συνέχισε να είναι… πρωταγωνιστής του επεισοδίου καθώς συνέχισε να «κράζει» τον Παππά ενώ στο κάδρο έβαλε και την Ασημίνα.

«Τα ίδια καραγκιοζιλίκια, ντρέπομαι που παίζω μαζί τους» ανέφερε ο παίκτης της Μπλε ομάδας εκφράζοντας την ενόχλησή του για τη συμπεριφορά των δυο αυτών παικτών της Κόκκινης.

Από τις βολές του Λαμάι δεν γλίτωσαν ούτε οι συμπαίκτες του κατηγορώντας τους για δημόσιες σχέσεις με αφορμή την απόφαση του Σταμάτη να μιλήσει μαζί τους κατά τη διάρκεια του αγώνα επειδή ο Γκάνος, λόγω τραυματισμού, αν και ήταν στον πάγκο, δεν έπαιξε.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και στο Συμβούλιο εκεί οπού πάλι ο Σωτήρης Λαμάι αναφέρθηκε τόσο στο θέμα των δημοσίων σχέσεων όσο και σε κλίκες.

«Αναμενόμενο, το περίμενα… Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα αλλάξω στη ζωή μου για κανέναν από εδώ μέσα, δεν το έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα και δε πρόκειται να το κάνω. Τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος, δεν ήμουν και δε θα γίνω τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει κλίκα στην ομάδα, και το ξέρουν και οι ίδιοι. Όποιος πει ότι δεν υπάρχει κλίκα, κοροϊδεύει τον εαυτό του» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Λαμάι μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments