Lifestyle

Η Ζοζεφίν αποκάλυψε ποια είναι η μητέρα της και μείναμε άφωνοι

Η Ζοζεφίν αποκάλυψε ποια είναι η μητέρα της και μείναμε άφωνοι

Πηγή Φωτογραφίας: instagram josephinewendel,Μίλησε για τη σχέση της με τον Νίνο και αποκάλυψε ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι η μητέρα της

Μίλησε για τη σχέση της με τον Νίνο και αποκάλυψε ποια γνωστή τραγουδίστρια είναι η μητέρα της

«Ζω το όνειρό μου, δόξα τω Θεώ πάνε όλα πολύ καλά. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, βαφτίστηκα πριν 5 χρόνια γιατί οι γονείς μου, με άφησαν να επιλέξω μόνη μου τη θρησκεία μου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JOSEPHINE (@josephinewendel)

Μετά τη βάφτιση μου, πριν 5 χρόνια έγινε επιτυχία το πρώτο μου τραγούδι. Ζήτησα από την αγαπημένη μου γιαγιά Ειρήνη, να με βαφτίσει και είναι και νονά μου. Βαφτίστηκα μέσα σε κολυμβήθρα. Στην εκκλησία ήμασταν 3 άτομα εγώ, η γιαγιά μου και η αδελφή μου. Είχα ανάγκη να βαφτιστώ, να αισθανθώ την ευλογία του Θεού. Από τότε όλα μου πάνε πολύ καλά», είπε αρχικά η Ζόζεφιν.

«Η μητέρα μου, η Μαργαρίτα Βεντή, ήταν τραγουδίστρια και τραγουδούσε τα πάντα. Η μητέρα μου ήταν τραγουδίστρια και όταν της είπα ότι θέλω να γίνω κι εγώ μου είπε: “μακριά, δεν θέλω να ασχοληθείς”. Από μικρή έβλεπα τη μαμά μου στη σκηνή και μία φορά ανέβηκα κι εγώ μαζί της. Δεν το ήθελε και με μάλωσε. Η μαμά μου είναι πολύ αυστηρή κριτής. Η μητέρα μου χαίρεται για έμενα για τι νιώθει ότι κάνω την καριέρα που δεν έκανε εκείνη. Όταν ήμουν 9 χρονών η μητέρα μου έκανε την πρώτη της επιτυχία και τη θυμάμαι ακόμη. Η μητέρα μου εγκρίνει τη σχέση μου και τον Νίνο».

Για τη σχέση της με τον Νίνο

«Μου αρέσει πάρα πολύ όταν ο Νίνο φοράει γυαλιά. Όταν είμαστε στο σπίτι με τον Νίνο είμαστε απλοί, ούτε εκείνος φοράει γυαλιά ούτε εγώ είμαι ντυμένη έτσι. Για έμενα σε μία σχέση το πιο σημαντικό είναι η ειλικρίνεια και να υπάρχει καθαρό τοπίο, εκεί λέω το “για πάντα”. Δεν μου αρέσει καθόλου η ζήλια. Ούτε το δείχνω αν ζηλεύω, ούτε δίνω δικαίωμα να ζηλέψουν. Είμαι εγωίστρια και δεν δίνω χώρο σε «κατινιές», λέω “είμαι η Ζόζεφιν”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments