Lifestyle

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μου είχε προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δουλέψω μαζί του» [vid]

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μου είχε προτείνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να δουλέψω μαζί του» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/studio4_ert

Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Στην εφηβεία έκανα ακραίες δίαιτες, είχα μεγάλη ανασφάλεια με το σώμα μου"

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην απώλεια των γονιών του, αλλά και την πορεία του στην τηλεόραση.

Ο δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, μίλησε για την ανανεωμένη του εμφάνιση.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Ougarezos (@d_ougarezos)

«Είμαι καλά, νιώθω πολύ καλά, γιατί από πέρσι μπήκα σε μια διαδικασία να φέρω το σώμα μου εκεί που θέλω, να χάσω κιλά. Αγαπώ τη δουλειά μου σε βαθμό θλιβερό που έχει υποκαταστήσει πολλούς τομείς της ζωής μου. Κάποια στιγμή, είπα να το αφήσω όλο αυτό και να κοιτάξω κι άλλες πτυχές», εξήγησε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Έκανα λιποαναρρόφηση, έχασα 17 κιλά. Πλέον, αντί να ξυπνάω 5:30, ξυπνάω 5 παρά και πάω για τρέξιμο. Αγόρασα και κάποια ρούχα για να δεσμεύσω τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, μίλησε για την περίοδο που έχασε τους γονείς του. «Έχασα και τους δύο μου γονείς μέσα σε έξι μήνες. Έχουν περάσει πέντε χρόνια. Μέσα από τη δουλειά, βρήκα ένα αχνό φως, δεν ήξερα από πού να πιαστώ. Έπεσα στο αλκοόλ. Η δουλειά με έσωσε», εξήγησε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συμπλήρωσε επίσης: «Τα είπα αυτά που έπρεπε να πω. Στον πατέρα μου δεν πρόλαβα. Ο καρκίνος λιώνει τον άνθρωπό σου. Έφτασε η μητέρα μου στο σημείο να μην μπορεί να επικοινωνήσει. Μόνο μια κραυγή έβγαλε όταν με είδε κι έσκυψα στο αυτί της να της τα πω και πάλι δειλία ήταν. Έπρεπε να τα πω πολύ νωρίτερα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην τηλεόραση. «Η τηλεόραση σήμερα είναι άθλια. Περνά τη χειρότερή της φάση. Μιλάω για τη mainstream, εμπορική, ανταγωνιστική τηλεόραση που διεκδικεί την επιλογή του τηλεθεατή. Κι εδώ υπάρχει συζήτηση. Διαμορφώνεται η τηλεόραση με βάση αυτό που εγκρίνει ο τηλεθεατής ή διαμορφώνει τον τηλεθεατή; Θέλω να φύγω από το “ξέφωτο” της τηλεόρασης, για να παρουσιάσω κάτι που κάνει καλό στους άλλους», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments