Lifestyle

Ευαγγελία Αραβανή: Σε πελάγη ευτυχίας το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί

Ευαγγελία Αραβανή: Σε πελάγη ευτυχίας το μοντέλο περιμένει το πρώτο της παιδί

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@evagelia_aravani

Ευαγγελία Αραβανή και Σπύρος Λάζαρης περιμένουν το πρώτο τους παιδί, με την ίδια να βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ευαγγελία Αραβανή και ο σύντροφός της και επιχειρηματίας Σπύρος Λάζαρης, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης είπε σήμερα (31/1) στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ότι η Ευαγγελία Αραβανή είναι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη καθώς διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

View this post on Instagram

A post shared by Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani)

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης είναι μαζί τα τελευταία περίπου τέσσερα χρόνια, ενώ εδώ και ένα χρόνο ζουν κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια.Η γνωστή παρουσιάστρια έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, παρ’ ότι σύμφωνα με το Νίκο Γεωργιάδη είχε επαγγελματικές προτάσεις. Η τελευταία εκπομπή που είχε παρουσιάσει ήταν το «Project Runway Greece» στο Open.

Μιλώντας σε συνέντευξή της το 2018 για την μητρότητα, είχε πει: «Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή».

Η προϋπόθεση της οικογένειας Σκλαβενίτη για το γάμο

Αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό, είναι ότι ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2006, ήταν παππούς του, καθώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία.

Μπορεί ο ίδιος να μην διαφημίζει αυτή τη συγγένεια, όμως είναι γνωστή στους επιχειρηματικούς και κοσμικούς κύκλους.

Η οικογένεια Σκλαβενίτη είναι μια πολύ διακριτική οικογένεια. Δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη δημοσιότητα με τα προσωπικά της και ούτε και το επιθυμεί.

Αντιθέτως, όλα τα μέλη της θέλουν και επιδιώκουν να μένουν κάτω από το «ραντάρ» της δημοσιότητας. Αποφεύγοντας να γίνονται στόχος των παπαράτσι και των ρεπορτάζ για την προσωπική τους ζωή.

Ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι’ αυτούς. Εκτός βέβαια από το γεγονός ότι είναι πάμπλουτοι και ότι φημίζονται για το επιχειρηματικό και το εργοδοτικό τους ήθος.

Και κάπου εδώ, μπαίνει στην εικόνα η Ευαγγελία Αραβανή. Ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ. Η οικογένεια του Σπύρου ήταν πολύ επιφυλακτική για το ενδεχόμενο ενός δημόσιου γάμου.

Ένας από τους πολύ αυστηρούς όρους, πάντως, που έθεσε η οικογένεια στο ζευγάρι, είναι να γίνει ο γάμος διακριτικά και να υπογραφεί πριν από αυτόν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Το προφίλ του Σπύρου Λάζαρη – Η σχέση με τη Στέλλα Καλλή, ο έρωτας με την Αραβανή και ο γάμος… με αντιδράσεις

Το 2015 λεγόταν στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια πως η Στέλλα Καλλή διατηρούσε σχέση με τον επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

Την ίδια εποχή, μάλιστα, «Hello» φιλοξενούσε στις σελίδες του σχετικό ρεπορτάζ στο οποίο υποστήριζε πως η τραγουδίστρια και ο νεαρός επιχειρηματίας ήταν μαζί. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει την φημολογούμενη σχέση τους.

Αν και έλεγαν λένε πως ο Σπύρος Λάζαρης και η Στέλλα Καλλή κάνουν κοινές εμφανίσεις στα νότια προάστια, ο επιχειρηματίας δεν θέλει να δίνει λαβές για σχόλια μιας και τότε δεν ήταν ακόμη επίσημο το διαζύγιό του.

Ο επιχειρηματίας που διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα στον Πόρο έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του τρία παιδιά. Οι δυο τους ήταν χρόνια ζευγάρι ωστόσο πηγές από το περιβάλλον τους λένε πως αν και εξαιρετικός άνθρωπος και επιχειρηματίας δεν κατάφερε να κρατήσει τον γάμο του.

Το 2015 περίπου είχε ανοίξει νυχτερινό μαγαζί στα νότια προάστια στο οποίο είχε βρεθεί αρκετές φορές η τραγουδίστρια ενώ λεγόταν πως ο Dj που δούλευε σε αυτό είχε ιδιαίτερη αδυναμία στα τραγούδια της Στέλλας Καλλή.

«Η ήρεμη προσωπική ζωή είναι για μένα μια καλή βάση, μου δίνει ασφάλεια. Είμαι ένα χαρούμενο κορίτσι, όμως πολλές φορές, επειδή επηρεάζομαι από εξωτερικούς παράγοντες, γίνομαι ευάλωτο» δήλωνε η Ευαγγελία Αραβανή στην αρχή της σχέσης της με τον Σπύρο Λάζαρη.

Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει αρκετά crash tests, αφού αμέσως μετά την συγκατοίκηση ξεκίνησε η περίοδος της καραντίνας, εκεί όπου η Ευαγγελία Αραβανή και ο Σπύρος Λάζαρης περνούσαν μαζί σχεδόν ολόκληρο το 24ωρο.

Επιστρέφοντας στην κανονικότητα, η Ευαγγελία και ο Σπύρος μοιράζονται τον χρόνο τους, μεταξύ Πάρου και Αθήνας, μιας και ο επιχειρηματίας έχει δικό του ξενοδοχείο στο νησί, ενώ στα νότια προάστια της Αθήνας διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά all day bar.

Πρόσφατα μάλιστα και όπως αναφέρει η Real Life, το ζευγάρι έκανε ένα pre-christmas ταξίδι επιλέγοντας τον αγαπημένο του προορισμό, το Μιλάνο.

Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία, κάτι το οποίο αποκάλυψε και η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτησή της στο Ιnstagram.

«Ταξιδάκι στο εξωτερικό…μετά από πολυυυυύ καιρό..!!! Μιλάνο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments