Lifestyle

Πιερίδη – Κατριβέσης: Οριστικός χωρισμός μετά από 7 χρόνια γάμου [vid]

Πιερίδη – Κατριβέσης: Οριστικός χωρισμός μετά από 7 χρόνια γάμου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/dimitriskatrivesis

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει όσα γνωρίζει για τον χωρισμό της Μαριάντας Πιερίδη από τον σύντροφό της, Δημήτρη Κατριβέση.

Σαν βόμβα έσπασε στην εγχώρια showbiz η φημολογία πως η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης δεν είναι πλέον μαζί.

View this post on Instagram

A post shared by MARIADA PIERIDI SOI (@mariada.s.pieridi)

Το γνωστό ζευγάρι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, χώρισε οριστικά μετά από επτά χρόνια έγγαμου βίου. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του “Happy Day” το πρωί της Παρασκευής (02/02) ο οριστικός χωρισμός αποφασίστηκε από κοινού πριν από 15-20 μέρες, ενώ το ζευγάρι έκανε το τελευταίο διάστημα προσπάθειες για να τα ξαναβρεί.

“Ο Δημήτρης έχει υπάρξει πολύ σωστός στον γιο της Μαριάντας από τον προηγούμενο γάμο της και ένας από τους λόγους ήταν αυτή η κοινή αγάπη, το παιδί, αυτό το ότι υπήρξαν ως οικογένεια και ήθελαν να το προσπαθήσουν. Δυστυχώς ή ευτυχώς πριν από 15-20 ημέρες έκλεισε αυτός ο κύκλος”, είπε η παρουσιάστρια.

Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν την τραγουδίστρια η οποία δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση, και αρκέστηκε να σχολιάσει πως είναι καλά στα προσωπικά της.

“Δεν έχω να σας πω κάτι, δεν θέλω να το συζητήσω τώρα. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Ό,τι χρειάζεται να ‘θωρακίσω’, ό,τι χρειάζεται να προστατευτεί, ό,τι χρειάζεται να μείνει μακριά από τις κάμερες μένει, πίστεψέ με. Είμαι άνθρωπος που δεν κρύβομαι, παρ’ όλα αυτά, σήμερα δεν θέλω να συζητήσω τίποτα σε ό,τι έχει να κάνει με τα δημοσιεύματα”, είπε η Μαριάντα Πιερίδη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μαριάντα Πιερίδη: “Ένας κύριος με τη σύζυγό του ζήτησε τη γόβα μου για να πιει από μέσα”

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Katerina” έκανε η Μαριάντα Πιερίδη, την οποία φέτος απολαμβάνουν στο μουσικοχορευτικό show “J2US”, όπου διαγωνίζεται ως ζευγάρι μαζί με τον ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη του Survivor, Άρη Σοϊλέδη.

Η διάσημη τραγουδίστρια δήλωσε πως της άρεσε η ιδέα της τηλεόρασης, ενώ μοιράστηκε την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει ζήσει κατά τη διάρκεια της μουσικής καριέρας της, περιγράφοντας:

“Ήταν ένας κύριος με την σύζυγό του, μπροστινό τραπέζι πάντα, στη Θεσσαλονίκη. Μου λέει “θα μπορούσα να έχω λίγο το παπούτσι που φοράτε;”. Ήταν μια κόκκινη όμορφη γόβα. Παίρνει το παπούτσι, βάζει μέσα το ποτό του, πίνει μέσα από το παπούτσι. Μετά το καθαρίζει και μου το έδωσε να το ξαναφορέσω”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments