Lifestyle

Τούνη: «Τι επαγγέλεται ο Φ. Σεργουλόπουλος; Δεν σκάβει σε κανένα χωράφι φαντάζομαι» [vid]

Τούνη: «Τι επαγγέλεται ο Φ. Σεργουλόπουλος; Δεν σκάβει σε κανένα χωράφι φαντάζομαι» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/(@j.touni)

Η Ιωάννα Τούνη απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα και τον Φώτη Σεργουλόπουλο μετά από όσα είπαν για τις δηλώσεις της σχέτικά με το επάγγελμα των influencer.

Στις δηλώσεις που έκαναν ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε η Ιωάννα Τούνη. Η επιχειρηματίας σχολίασε τα όσα είπαν για την ίδια οι δυο παρουσιαστές.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Δημήτρης Παπανώτας για Τούνη: «Είναι και θέμα IQ του κοινού»

«Ελπίζω το κοινό του Παπανώτα να έχει IQ. Εμένα κυρίως με ενδιαφέρει η γνώμη του Δημήτρη Αλεξάνδρου και όχι του Δημήτρη Παπανώτα. Οπότε, δεν πειράζει, φιλάκια να του στείλουμε», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τα υπονοούμενα για την Ιωάννα Τούνη – Τζένη Μελιτά: «Το λες λίγο περίεργα»

Για τις δηλώσεις του Φώτη Σεργουλόπουλου, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Τι επαγγέλλεται ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Φαντάζομαι δεν σκάβει σε κάποιο χωράφι… Εγώ κάνω τρεις δουλειές, influencer, μαμά και επιχειρηματίας. Αν ο κύριος Σεργουλόπουλος κάνει τρεις δουλειές, φιλάκια και σε αυτόν».

 Ιωάννα Τούνη: «Αν εξαφανιστώ μία ημέρα μού στέλνουν μηνύματα οι «συμπεθέρες» μου, είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος»

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εξήγησε τον λόγο που έχει έντονη διαδικτυακή παρουσία και τα μηνύματα που λαμβάνει σε περίπτωση που λείψει για μία ημέρα.

«Δεν ξέρω αν είναι για τον αλγόριθμο γιατί δεν έχω κάποιον μέσα στα γραφεία του Zuckerberg, αλλά αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι ότι αν εξαφανιστείς μία ημέρα λαμβάνεις όντως και εκατοντάδες μηνύματα. Εγώ αποκαλώ τα κορίτσια «συμπεθέρες» και μου στέλνουν: πού είσαι Ιωάννα; Είσαι καλά; Έγινε κάτι;» είπε η Ιωάννα Τούνη.

«Τα social, οι «συμπεθέρες» μου είναι ο διαδικτυακός μου γκόμενος και πρέπει να ξέρουν. Νιώθω όμορφα να ξέρουν γιατί με τα κορίτσια αυτά έχουμε αγαπηθεί μέσα στην πλατφόρμα. Έχω λάβει πολλή αγάπη και σε στιγμές που ήμουν χάλια, με έχει βοηθήσει. Σίγουρα θα βοηθήσω κι εγώ από μία μαμά που θα μου πει ότι παίρνεις το μωράκι σου και πήγα και εγώ με το μωράκι μου. Είναι κι αυτές μία μορφή σχέσης το 2024. Δεν γίνεται να εξαφανίζεσαι. Υπάρχει μεγάλη υπερβολή» σχολίασε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments