Lifestyle

Η Μορτασία είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks [VID]

Η Μορτασία είναι η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI

Κέρδισε τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ», αλλά και το έπαθλο των 30.000 ευρώ - Τεράστια η συμμετοχή του κοινού στην ψηφοφορία

Ο έκτος κύκλος του «My Style Rocks» ολοκληρώθηκε, με τη Μορτασία να καταφέρνει τελικά, να κερδίσει τον τίτλο της «βασίλισσας του στυλ» και το έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Η Αμάντα Μανωλάκου, η Απολλεών, η Διονυσία Κουκίου, η Μιμή Μακρή και η Μορτασία ήταν οι φιναλίστ του μεγάλου τελικού, με την τελευταία να ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή βαθμολόγησαν για τελευταία φορά τα looks των διαγωνιζόμενων, όμως το τηλεοπτικό κοινό ήταν εκείνο που πήρε την τελική απόφαση, με τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών να είναι πάρα πολλά.

To στέμμα της «βασίλισσας του στυλ» της παρέδωσε η περσινή νικήτρια του «My Style Rocks», Όλγα Κοτλιδά. Αμέσως, η Μορτασία έκανε την τελευταία της πασαρέλα και γύρισε στους κριτές, για να τους ευχαριστήσει για τη βοήθειά τους στον διαγωνισμό, λέγοντας: «Αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή και χαίρομαι που τα κατάφερα παρόλες τις δυσκολίες. Περίμενα απλά αυτή τη στιγμή!»

Όλα τα λουκ που ετοίμασε η Μορτασία άφησαν έκπληκτους τους κριτές, οι οποίοι τόνιζαν συνεχώς, την πρόοδό της στον διαγωνισμό μόδας. Στις αρχές της συμμετοχής της, είχε καταφέρει να στρέψει πάνω της τα βλέμματα με το «γκόθικ» στυλ της και την έντονη προσωπικότητα που έχει, όμως αποδείχθηκε πως διαθέτει μεγάλο ταλέντο στη μόδα.

Η πρώτη εμφάνιση της Μορτασίας στην αρχή του τελικού, προκάλεσε τη συγκίνηση της Σοφίας Χατζηπαντελή, η οποία με «σπασμένη» φωνή, ξεκίνησε να της λέει: «Είμαι πάρα πολύ περήφανη».

Συνέχισε, λέγοντας: «Είμαι περήφανη για σένα, γιατί δεν έκανες αυτό το παιχνίδι για σένα, αλλά το έκανες για αυτούς που σε βλέπουν και θέλουν να είναι σαν εσένα».

Αναφορικά με το λουκ της, της είπε: «Κι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που για τελευταίο σου λουκ έφερες αυτό, γιατί αυτό είναι απόλυτα εσύ και σε θαυμάζω. Δεν έχω τίποτα που να ήθελα να αλλάξω σε αυτό το λουκ».

Με τη σειρά της και με την ίδια συγκίνηση, η Μορτασία την ευχαρίστησε για την έμπνευση που της έχει δώσει. «Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σοφία και σε ευχαριστώ που με έχεις εμπνεύσει τόσο πολύ μέσα σε αυτόν τον διαγωνισμό», είπε η παίκτρια.

Στέλιος Κουδουνάρης: Το χαμόγελό σου είναι το πιο αληθινό που είχες μέχρι τώρα Οι κριτές του «My Style Rocks» ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τις εμφανίσεις της Μορτασίας, στον τελικό. Το λουκ που έφερε στο τέλος του διαγωνισμού, απέσπασε δύο 5άρια, με τους κριτές να την αποθεώνουν.

Ο Δημήτρης Σκουλός της είπε πρώτα: «Αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο outfit Μορτασίας, χωρίς χειροτεχνίες και πειράματα, ό,τι ήθελα να δω από σένα».

Με τη σειρά του, ο Στέλιος Κουδουνάρης της εξήγησε πόσο βελτιωμένη ήταν η εμφάνισή της, ενώ της είπε επίσης: «Το χαμόγελό σου είναι το πιο αληθινό που είχες μέχρι τώρα στο My Style Rocks».

Λίγο πριν ανοίξουν οι γραμμές για την ψηφοφορία, οι κριτές εξομολογήθηκαν πως νιώθουν… ανακουφισμένοι που πλέον δεν είναι εκείνοι που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα αλλά το τηλεοπτικό κοινό.

Η Αμάντα, η Απολλεών και η Μορτασία έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση στην πασαρέλα του My Style Rocks με το σύνολο που θεωρούν πως τις αντιπροσωπεύει. Οι γραμμές άνοιξαν και το τηλεοπτικό κοινό ανέδειξε με την ψήφο του ως νικήτρια την Μορτασία που εκτός από τον τίτλο, κέρδισε και το μεγάλο έπαθλο, αξίας 30.000 €.

Ποια είναι η νικήτρια του «Μy Style Rocks» Η 24χρονη Μορτασία (Αναστασία Μορτοπούλου) μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, πήγε στα Ιωάννινα για σπουδές αλλά πλέον μένει στην Αθήνα όπου εργάζεται σε μία βιοτεχνία ρούχων για να μάθει ραπτική καθώς θέλει να γίνει σχεδιάστρια. Γι’ αυτήν, ανατρεπτικό σημαίνει «κάτι που προκαλεί τον κόσμο, χωρίς αναγκαστικά να είναι όμορφο».

Το στυλ της έχει dark επιρροές και αγαπημένοι της σχεδιαστές είναι o Kanye West, η Vivienne Westwood και ο Rick Owens. Αγοράζει από γνωστά brands αλλά και μεταχειρισμένα κομμάτια και προσπαθεί να μην υποκύπτει στην εύκολη λύση των fast fashion καταστημάτων αλλά να στηρίζει ανερχόμενους Έλληνες σχεδιαστές. Περιγράφει τον εαυτό της ως δυναμική, ανεξάρτητη, ευαίσθητη αλλά παράλληλα απότομη και «κοσμάρα». Όπως έχει δηλώσει, όταν κάτι δεν της αρέσει δεν μπορεί να το κρύψει και τότε θα φανεί αρκετά σνομπ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments