Πολιτική

Άδωνις: Ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει έμπρακτα τους αγρότες [vid]

Άδωνις: Ο Κ. Μητσοτάκης στηρίζει έμπρακτα τους αγρότες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: Πιστεύουμε βαθιά στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομές

Την έμπρακτη και διαχρονική στήριξη των αγροτών από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη υπενθύμισε σήμερα το πρωί ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «έχουμε την εικόνα ενός πρωθυπουργού που μεταβαίνει στο μπλόκο των αγροτών και μιλάει ο ίδιος στους συγκεντρωμένους αγρότες. Το να μιλάει εν ενεργεία πρωθυπουργός στους αγρότες δεν το έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Και αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά, αντίθετα, πρακτικά δυνατό για τον πρωθυπουργό, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης στηρίζει έμπρακτα εδώ και πέντε χρόνια τον αγροτικό κόσμο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η κυβέρνηση του αγροτικού κόσμου. Είμαστε η κυβέρνηση των αγροτών. Είμαστε η λαϊκή παράταξη που υποστηρίζει τον αγροτικό τομέα. Η βούληση της κυβέρνησης Μητσοτάκη διαχρονικά είναι πώς θα βοηθήσει ουσιαστικά την αγροτική παραγωγή. Και δεν μας ενδιαφέρει για εκλογικούς λόγους, αλλά για λόγους ουσίας. Η φιλελεύθερη κοινοβουλευτική δημοκρατία, άλλωστε, δεν έχει πρόβλημα με τις κινητοποιήσεις, αυτό συνέβαινε στην πάλαι ποτέ Σοβιετική Ένωση».

Αναφερόμενος εν γένει στις αγροτικές κινητοποιήσεις, ο Α. Γεωργιάδης τόνισε πως, στην κυβέρνηση, «πιστεύουμε στον πρωτογενή τομέα και στη χρησιμότητά του. Στηρίζαμε και στηρίζουμε τους αγρότες και το εισόδημά τους. Και αυτό το κάνουμε, επειδή πιστεύουμε στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα στην πατρίδα μας. Στηρίζουμε εμπράκτως την αγροτική οικογένεια και το αγροτικό εισόδημα».

«Και προσωπικά», συνέχισε ο υπουργός Υγείας, «σέβομαι έμπρακτα τον αγροτικό κόσμο. Το αγροτικό επάγγελμα είναι μια πραγματικά δύσκολη δουλειά».

«Αλλά», συμπλήρωσε ο Άδωνις αναφερόμενος στις μορφές πάλης, «οι αγρότες δεν πρέπει να κλείσουν τους δρόμους. Αυτό το κλείσιμο δημιουργεί βλάβες στην εθνική οικονομία και άρα, και στην αγροτική οικονομία. Οι αγρότες μπορούν βέβαια να διαμαρτυρηθούν, αλλά δεν είναι απαραίτητο να κλείσουν τις οδικές αρτηρίες της πατρίδας μας. Θέλω να πω στους φίλους μου αγρότες να μην κλείσουν τους δρόμους. Να κάνουν τις κινητοποιήσεις τους, να διαμαρτυρηθούν αλλά να μην κλείσουν τους δρόμους. Το κλείσιμο των δρόμων δημιουργεί μεγάλη βλάβη στην ελληνική οικονομία», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments