Αθλητισμός

Davis cup: Σπουδαία ανατροπή ο Θάνος! 2-0 η Ελλάδα!

Davis cup: Σπουδαία ανατροπή ο Θάνος! 2-0 η Ελλάδα!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Εξαιρετικός Αριστοτέλης Θάνος στο tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα play off του Davis Cup, που διεξάγονται στα Άνω Λιόσια. Ο Έλληνας τενίστας με σπουδαία ανατροπή έκανε 2-0 για την Ελλάδα απέναντι στη Ρουμανία, επικρατώντας του Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ.

Μεγάλη νίκη του Αριστοτέλη Θάνου στο Davis Cup επί του Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ και η Ελλάδα έκανε το 2-0 επί της Ρουμανίας

Εξαιρετικός Αριστοτέλης Θάνος στο tie της Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα play off του Davis Cup, που διεξάγονται στα Άνω Λιόσια. Ο Έλληνας τενίστας με σπουδαία ανατροπή έκανε 2-0 για την Ελλάδα απέναντι στη Ρουμανία, επικρατώντας του Νίκολας Νταβίντ Ιονέλ.

Ο 22χρονος τενίστας μας βρέθηκε να χάνει στα σετ (4-6) αλλά επέστρεψε και με 6-3, 6-2 έκανε το 2-1 στα σετ, σε 2 ώρες και 17 λεπτά. Έτσι μαζί με το άνετο 2-0 του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Μάριους Κοπίλ, την πρώτη μέρα του tie τα Ελληνικά χρώματα έκαναν το 2-0 στις νίκες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Davis Cup (@daviscup)

Πλέον η Εθνική μας θέλει μία ακόμη νίκη στους τρεις αγώνες της Κυριακής για να πάρει αυτή την πρόκριση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

12:00 Σ.Τσιτσιπάς/Π.Τσιτσιπάς-Κοπίλ/Κορνέα

Σ. Τσιτσιπάς-Ιονέλ

Θάνος-Κοπίλ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments