Lifestyle

Νατάσα Θεοδωρίδου: Χάκαραν την επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook

Νατάσα Θεοδωρίδου: Χάκαραν την επίσημη ιστοσελίδα της στο Facebook

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Natasa Theodoridou

Νατάσα Θεοδωρίδου: Εμφανίστηκαν στόρυ με απρεπές υλικό.

Θύμα των χάκερς φαίνεται πως έπεσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, καθώς εντοπίστηκε ασυνήθιστη δραστηριότητα στον λογαριασμό της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η σελίδα της τραγουδίστριας κατακλύστηκε από αναρτήσεις από τη σελίδα της Κάιλι Κέλσι, της συζύγου του Αμερικανού παίκτη του NFL, Τζέισον Κέλσι, και από stories πορνογραφικού περιεχομένου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natasa Theodoridou (@natasatheodoridou_fan_page)

Μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο Instagram, η Νατάσα Θεοδωρίδου ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το χακάρισμα.

Χαρακτηριστικά έγραψε: «Η επίσημη σελίδα της Νατάσας Θεοδωρίδου στο facebook έχει χακαριστεί. Παρακαλούμε για την κατανόησή σας μέχρι να ξαναποκτήσουμε πρόσβαση».

Ένα εύθυμο περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της δέχτηκε μια ευχάριστη αλλά και απρόσμενη έκπληξη από έναν νεαρό θαυμαστή.

Κάποια στιγμή, ένας 18χρονος φαν ανέβηκε στη σκηνή και της πρόσφερε εκτός από λουλούδια και ένα μονόπετρο. Οι παρευρισκόμενοι του μαγαζιού αλλά και η Νατάσα Θεοδωρίδου εκπλάγηκαν από την κίνησή του.

Η τραγουδίστρια χαμογελαστή φόρεσε το μονόπετρο, το οποίο έδειξε στο κοινό, και αγκάλιασε τον νεαρό. Ο ίδιος μιλώντας στο μικρόφωνο απευθύνθηκε στους θεατές και είπε: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερη τραγουδίστρια από τη Νατάσα! Συμφωνείτε;», κάνοντας τον κόσμο από κάτω να ξεσπάσει σε φωνές και ζητοκραυγές.

Στη συνέχεια, η Νατάσα Θεοδωρίδου αφιέρωσε στον «αρραβωνιαστικό» της το τραγούδι «Αν υπάρχει παράδεισος» κρατώντας τον αγκαλιά και ευχαριστώντας τον για αυτή τη χειρονομία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments