Lifestyle

Θανάσης Λάλας: Έσκασε βόμβα – «Ο Νταλάρας έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί…»

Θανάσης Λάλας: Έσκασε βόμβα – «Ο Νταλάρας έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί…»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Thanasis Lalas

Θανάσης Λάλας: «Χαίρομαι για την επιστροφή της Άννας Δρούζα»

Τον Θανάση Λάλα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, ο οποίος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν μιλούσε για 6 μήνες με τον Γιώργο Νταλάρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Lalas (@thanasislalas)

Παράλληλα, μίλησε για τον τηλεοπτικό «σκουπιδότοπο» αλλά και την επιστροφή της Άννας Δρούζα στη μικρή οθόνη.

«Αυτός είναι ο Γιώργος, δεν χρειάζεται υπεράσπιση από κανέναν. Αυτό που έγινε ήταν μια υπερβολή. Πρέπει να φτιάξουμε ξανά έναν κώδικα σεβασμού, να αναγνωρίζουμε ο ένας το έργο του άλλου. Θα πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα σε κάποιους που περπατούν στις ‘κορυφογραμμές’ της ζωής, να πουν πέντε κουβέντες.

Μου έδωσε μεγάλη χαρά ο τρόπος με τον οποίο αντέδρασε ο Αργυρός και ο φίλος μου ο Ρέμος. Ο Ρέμος έχει δουλέψει με τον Νταλάρα και ξέρει τι περίεργος είναι. Μπορεί ξαφνικά να τα “πάρει” για μια λεπτομέρεια.

Ο Γιώργος σέβεται την ύπαρξη και την προσπάθεια που κάνουν κάποιοι καλλιτέχνες. Έχει κάποιες απόψεις για τη νυχτερινή διασκέδαση, όπως αντίστοιχα είχαν ο Χατζηδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Καζαντζίδης», δήλωσε αρχικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Όσο για τον λόγο που είχαν να μιλήσουν 6 μήνες;

«Έκανε να μου μιλήσει 6 μήνες γιατί του κάναμε μια φάρσα στα Κακά Παιδιά. Του ζήτησα συγγνώμη γιατί δεν έπρεπε να ακουμπάμε κάποια πράγματα», εξήγησε.

Η τηλεόραση «Το μεγαλύτερο κομμάτι των εκπομπών απευθύνεται στον ‘σκουπιδότοπο’ της ψυχής μας. Δεν θέλω να είμαι αφοριστικός γιατί υπάρχουν και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Η χειρότερη φράση που έχω ακούσει είναι “αυτά θέλει ο κόσμος”», τόνισε.

«Ο κόσμος “πεινάει” τηλεοπτικά και όταν “πεινάει” μπορεί να φάει και ένα πολύ κακό φαγητό που δε θα το έτρωγαν ούτε ποντίκια. Δε μου αρέσει το gossip και η δημοσιοποίηση της προσωπικής ζωής των ανθρώπων. Με ενδιαφέρει να δημοσιοποιείται η σκέψη τους», δήλωσε για το τηλεοπτικό τοπίο.

Η Άννα Δρούζα «Χαίρομαι πολύ άνθρωποι που έχουν δώσει τη ζωή τους στην τηλεόραση και έχουν μία τεράστια εμπειρία, να μπορούν συνέχεια να δίνουν. Η Άννα έχει γράψει ιστορία στην περίοδο της σκληρής τηλεόρασης», κατέληξε.

Άννα Δρούζα: Επιστρέφει με βραδινό talk show

Την τηλεοπτική της επιστροφή ετοιμάζει η Άννα Δρούζα, την οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», θα δούμε στη μικρή οθόνη ξανά, μέσα στον Φεβρουάριο, το αργότερο αρχές Μαρτίου.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, η Άννα Δρούζα, έρχεται με βραδινό talk show, κοινωνικού περιεχομένου, με γυναικεία ματιά.

Η εκπομπή θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, θα ανοίγει με «σπιτική ατμόσφαιρα» στους τηλεθεατές, όπως αποκάλυψε ο Γρηγόρης Μελάς, με θέματα της κοινωνίας από την πλευρά των γυναικών, τόσο με ανθρώπους που έχουν προσωπικά βιώματα, όσο και με συνεργάτες της που θα μπορούν να αναλύσουν τα κοινωνικά φαινόμενα.Πιθανός τίτλος είναι το «Με την Άννα» και η εκπομπή θα μεταδίδεται μια φορά την εβδομάδα στο OPEN.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments