Αθλητισμός

Βαθμολογία Superleague: Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί μετά την 21η αγωνιστική

Βαθμολογία Superleague: Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί μετά την 21η αγωνιστική

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-0, στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague που διεξήχθη στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-0, στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-0, στο μεγάλο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague που διεξήχθη στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» με αυτή τη νίκη παραμένουν γερά σε τροχιά τίτλου, καθώς βρίσκονται στην 3η θέση με 47 βαθμούς και είναι στο -3 από τον ΠΑΟΚ και στο -1 από την ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη είναι 4οι και στο -9 από την κορυφή.

Ο ΠΑΟΚ «χτύπησε» με δύο γκολ στο φινάλε από Σβαμπ, Κωνσταντέλια και έφυγε νικητής με 2-0 από το Περιστέρι επί του Ατρόμητου. Παραμένει πρωτοπόρος ο «Δικέφαλος του Βορρά» με 50 βαθμούς, 9ος ο Ατρόμητος με 23.

Η ΑΕΚ πραγματοποιώντας εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της, επικράτησε εύκολα με 4-2 του Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δεύτερη η «Ένωση» με 48 βαθμούς και στο -2 από την κορυφή, έβδομοι οι Αρκάδες με 29 πόντους.

Η Λαμία (6η, 30β.) δεν έδειξε οίκτο στον ΠΑΣ Γιάννινα (14ος, 12β.) και με τη νίκη της με σκορ 4-1 μέσα στους «Ζωσιμάδες» για την 21η αγωνιστική… απογειώθηκε στην 6η θέση.

Η Κηφισιά (13η, 15β.) πήρε μεγάλο «διπλό» με 2-1 στην έδρα του ΟΦΗ (10ος, 20β.) και συνεχίζει την «μάχη» της για την παραμονή της.

Η 21η αγωνιστική:

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

Βόλος – Παναιτωλικός 1-1 Πανσερραϊκός – Άρης 1-1

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

ΟΦΗ – Κηφισιά 1-2 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης 4-2 ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-4 Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 0-2 Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments