Αθλητισμός

Οι “κόκκινοι διάβολοι” επέστρεψαν σε τροχιά διεκδίκησης θέσης στο επόμενο Champions League

Οι “κόκκινοι διάβολοι” επέστρεψαν σε τροχιά διεκδίκησης θέσης στο επόμενο Champions League

Πηγή Φωτογραφίας: ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ / UEFA SUPER CUP (EUROKINISSI SPORTS / MOTION TEAM)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε με 3-0 της Γουέστ Χαμ για την 23η αγωνιστική της Premier League και επέστρεψε σε τροχιά διεκδίκησης θέσης στο επόμενο Champions League.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ήταν πιο αποτελεσματικοί, φτάνοντας στο 1-0 με τον Ράσμους Χόιλουντ στο 23′ χωρίς να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο. Τα “σφυριά”, που παρατάχθηκαν με τον Ντίνο Μαυροπάνο στον πάγκο, είχαν περισσότερες τελικές, ωστόσο η συντριπτική πλειονότητά τους ήταν εκτός στόχου.

Με την έναρξη του 2ου μέρους, ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αύξησε το προβάδισμα των γηπεδούχων, σκοράροντας σε διαφορετικό τερματοφύλακα, αφού ο τραυματίας Αλφόνς Αρεολά αντικαταστάθηκε από τον Γιούκας Φαμπιάνσκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manchester United (@manchesterunited)

Η Γουέστ Χαμ παρέμεινε πιο επιθετική, αλλά και εντελώς άστοχης και ο Γκαρνάτσο στο 64′ κλείδωσε τη νίκη με το δεύτερο τέρμα του.

Ο Ματέους Κούνια διέσυρε την άμυνα της Τσέλσι κι η Γουλβς επιβλήθηκε με 4-2 στο “Στάμφορντ Μπριτζ” και προσπέρασε τους Λονδρέζους στη βαθμολογία, στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Κόουλ Πάλμερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 19′, όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Ο Κούνια έβαλε τρία αναπάντητα γκολ και οι “λύκοι” ευνοήθηκαν κι από ένα αυτογκόλ του Αξέλ Ντισασί, με συνέπεια να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων. Η Τσέλσι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, όμως ήταν αρκετά σπάταλη και απλά μείωσε το σκορ στο τέλος με τον Τιάγκο Σίλβα.

Μπόρνμουθ και Νότιγχαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο “Βαϊτάλιτι” και παρέμειναν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ο αγώνας ήταν αρκετά ισορροπημένος με τη δράση να περιορίζεται στο 1ο μέρος. Ο Τζάστιν Κλάιφερτ σκόραρε στο 5ο λεπτό και ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι ισοφάρισε στο 45′. Στο 2ο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να καταγράψει εύστοχη τελική και έμειναν στον έναν βαθμό. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έμεινε στον πάγκο για τη Φόρεστ, όπως και ο Ματ Τέρνερ, με την εστία να υπερασπίζεται ο Ματς Σελς λίγες ημέρες έπειτα από την αγορά του.

Πηγή:sport24.gr // ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments