Αθλητισμός

Τα δύσκολα τώρα έρχονται για Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό!

Τα δύσκολα τώρα έρχονται για Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό!

Πηγή Φωτογραφίας: [365835] EUROPA LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

«Σύννεφα» αρχίζουν και μαζεύονται πάνω από τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συμπλήρωσε δύο μήνες στην ομάδα, με την οποία σε 8 αγώνες έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με 10 γκολ υπέρ και 9 κατά, ενώ από εκεί, που ήταν μέσα σε όλους τους στόχους, έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο, βρίσκεται 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και έχει μπροστά της τα δύσκολα ματς με τη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στους «16» του Conference.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Η αλήθεια είναι πως o 58χρονος προπονητής χρειάστηκε να διαχειριστεί μία ομάδα, που δεν έφτιαξε ο ίδιος, στην οποία υπήρξαν αστοχίες στις μεταγραφές του καλοκαιριού, αλλά και να φτιάξει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Όπως τόνισε και χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, αυτήν τη στιγμή δεν φαίνεται να τίθεται θέμα απομάκρυνσης του Καρβαλιάλ από τον Ολυμπιακό. Δεν γίνεται μέσα σε ακριβώς 60 ημέρες να κριθεί η πορεία του κόουτς, όμως το επόμενο δεκαπενθήμερο κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο για εκείνον.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν τώρα το εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, που δίνει μάχη για την παραμονή του στην κατηγορία, ακολουθεί το πρώτο ματς με τη Φερεντσβάρος και μετά η ομάδα πάει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει σε ένα γεμάτο γήπεδο τον ΠΑΟΚ και ακολουθεί η ρεβάνς με τους Ούγγρους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments