Lifestyle

Καινούργιου: «Είμαι φοβιτσιάρα για να κάνω υπέρηχο κοιλιάς περάσανε 10 ώρες» [vid]

Καινούργιου: «Είμαι φοβιτσιάρα για να κάνω υπέρηχο κοιλιάς περάσανε 10 ώρες» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/katken85

Καινούργιου: «Δόξα τω Θεώ είμαι καλά»

Η Κατερίνα Καινούργιου την ώρα της μαγειρικής στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στη χθεσινή (5/2) της αδιαθεσία και την επίσκεψή της στο νοσοκομείο.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

«Είσαι πάρα πολύ όμορφη», της είπε ο σεφ της κι εκείνη απάντησε: «Αφού κοιμόμουν μετά, μου έβαλαν εκεί στον ορό διάφορα».

«Είμαι και φοβιτσιάρα, για να πάω για τον υπέρηχο κοιλιάς κάναμε 10 ώρες. Να το συζητήσουμε, για ποιον λόγο κλπ…», συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα πρώτα της λόγια μετά την αδιαθεσία της – «Όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι…»

Σύντομη περιπέτεια με την υγεία της είχε τη Δευτέρα η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αισθανόταν αδιάθετη από την αρχή της εκπομπής της τη Δευτέρα 5/2 το πρωί και προς το τέλος αυτής, αποφάσισε να αποχωρήσει για να πάει στο νοσοκομείο.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, το πρωί της Τρίτης 6/2, όταν και επέστρεψε στο πλατό της: «Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά. Απλά καμιά φορά όταν το σώμα μας προειδοποιεί για κάτι και νιώθουμε έντονους πόνους, καλό είναι να μην το αφήνουμε έτσι και να πηγαίνουμε να το ψάχνουμε, να κάνουμε τις εξετάσεις μας, για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι κάτι χειρότερο».

Αναφορικά με την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου, αποκάλυψε: «Δεν θα είναι και σήμερα μαζί μας, έχει μία ίωση, να του ευχηθούμε περαστικά. Με πήρε χθες μιλήσαμε, μου λέει “τι έγινε μας ξέκαναν;”»,

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments