Αθλητισμός

Αδιάβαστος ο Αταμάν, αδιάβαστοι και όλοι οι υπόλοιποι;

Αδιάβαστος ο Αταμάν, αδιάβαστοι και όλοι οι υπόλοιποι;

Πηγή Φωτογραφίας: [366891] EUROLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ.

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι ο Άρης θα μπορούσε να κερδίσει μέσα στον Παναθηναϊκό

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν περίμενε ότι ο Άρης θα μπορούσε να κερδίσει μέσα στον Παναθηναϊκό. Γιατί; Μα είναι πάρα πολύ απλό. Για όσα περιέγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο βιντεάκι που έκανε μετά το ματς. Βέβαια το ίδιο ξεδιάντροπη ήταν η διαιτησία και μέσα στο Παλέ, τα ίδια και χειρότερα έγιναν στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό, τα ίδια γίνονται σχεδόν κάθε χρόνο.

Όταν βέβαια κερδίζουν δεν βγαίνει κανείς να παραδεχθεί ότι ευνοήθηκε. Εδώ καλός συνάδελφος πριν βγει ο Γιαννακόπουλος, έγραψε στην ανάλυση του αγώνα ότι ευνοήθηκε ο Άρης και πώς οι διαιτητές επέτρεπαν την σκληρή άμυνα και δεν έδιναν φάουλ.

Όταν τον ξεμπρόστιασε ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος χάρη στην τεχνολογία σβήστηκε η επίμαχη παράγραφος. Εγώ βέβαια είμαι 100% βέβαιος ότι αν ο Παναθηναϊκός το γύριζε δεν θα υπήρχε η παραμικρή αναφορά στην διαιτησία και τη ντροπή των 29-6 βολών. Πότε υπήρξε άλλωστε; Μήπως υπήρξε στην μεγαλύτερη κλοπή όλων των εποχών στο Λίντο; Τον θυμάστε τον τελικό; Την ντροπή των ντροπών τότε; Δεν υπήρχαν και σόσιαλ τότε…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ARIS B.C. (@aris.bc.official)

Το ξέσπασμα του αεροδρομίου

Ο Αρειανός δεν πήγε στο αεροδρόμιο για να πανηγυρίσει μία νίκη που έχει βαθμολογική σημασία για την μάχη της 4αδας, αλλά έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία όταν μέσα στο ΟΑΚΑ κερδίζεις τον Παναθηναικό των 22 εκ ευρώ, παρέα με την κάκιστη διαιτητική τριάδα. Και όμως οι δικαιολογίες περί κούρασης, απουσιών και εργάσιμων ημερών ακούστηκαν μετά από την ήττα από τον Άρη που μία μικρή λεπτομέρεια πήγε στο ΟΑΚΑ χωρίς τον Γκάλινατ και τον Φίλιο με ότι συνεπάγεται για το δικό του ροτέισον όλο αυτό.

Ο Άρειανός πήγε στο αεροδρόμιο γιατί αυτή η νίκη ήταν η τρίτη συνεχόμενη εκτός έδρας μετά από τη νίκη με την ΑΕΚ και τη νίκη με την Ουλμ, αλλά κυρίως πήγε να μπει ένα μπράβο σε αυτή την ομάδα και να ντοπάρει τους παίκτες για τα ματς με την Τρέντο και τον ΠΑΟΚ. Ήταν ένα ξέσπασμα χαράς και όλοι ελπίζουν στον Άρη ότι θα υπάρχει και συνέχεια σε μπάσκετ, αλλά και στο ποδόσφαιρο με την χρυσή ευκαιρία του κυπέλλου.

Αδιάβαστος ο Αταμάν, αδιάβαστοι και όλοι οι υπόλοιποι;

Την ίδια στιγμή πραγματικά διασκέδασα με όσα είπε ο Αταμάν, αλλά την ίδια στιγμή αναρωτιέμαι πόσο μπορεί να εκτεθεί κάποιος. Είναι δυνατόν να είναι αδιάβαστος ο προπονητής του Παναθηναϊκού και να κάνει αυτές τις δηλώσεις περί εργάσιμης μέρας, αλλά την ίδια στιγμή να εκτίθεται ακόμα περισσότερο με τα περί ώρας και το γιατί το παιχνίδι έγινε στις 17:15 και όχι στις 20:15; Πέρα βέβαια από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός ψήφισε να γίνει το ματς Δευτέρα, είναι δυνατόν να μην ξέρει ο Αταμάν ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΜΑΤΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 48 ΩΡΕΣ. Για αυτό τον πολύ απλό λόγο το ματς έγινε 17:15 και δεν θα μπορούσε να γίνει 20:15. Έπρεπε όμως η μπάλα να πάει στην εξέδρα. Τι να πει; Μου πήρε το πορτοφόλι ο Καστρίτης με 750.000 μπάτζετ και ενώ παίζαμε 8 εναντίον 5; Πόσο τραγικό όμως είναι να κάνει επικοινωνιακό σόου ο Παναθηναϊκός αντί για τον Άρη που σήμερα δυο μέρες μετά παίζει με την Τρέντο;

Τα συγχαρητήρια σε ΚΑΕ και Καστρίτη

Προφανώς από εκεί και πέρα είναι πολύ δύσκολο να ξαναέρθει το μπάσκετ στον Βορρά εκτός αν προκύψει κάποιος με πολλά λεφτά. Είναι όμως βέβαιο ότι ο Άρης ξαναβάζει σε πολλά σπίτια το μπάσκετ. Και πάλι σε μία μικρογραφία των όσων πέτυχε ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ. Δικαιώνεται απόλυτα η επιλογή του Eurocup, δικαιώνεται απόλυτα η προσπάθεια του Λευτέρη Αρβανίτη, του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη, του Χάρη Παπαγεωργίου και όλων όσων βρίσκονται στην ΚΑΕ Άρης.

Αυτοί που κράτησαν ζωντανό το τμήμα και συνεχίζουν να το πράττουν έχοντας μία καταπληκτική ομάδα υπό τις οδηγίες του Καστρίτη. Με παίκτες που ματώνουν, προσπαθούν, παλεύουν, τα δίνουν όλα, αλλά είναι και μία πραγματικά μεγάλη οικογένεια. Όπως και στο ποδόσφαιρο ο Μάντζιος έτσι και ο Καστρίτης έχουν στα χέρια τους πολλά λιγότερα όπλα σε σχέση με τους συναδέλφους τους. Πόσες…νίκες θα έκαναν άραγε Μπαρτζώκας και Αταμάν με το υλικό του Άρη και πόσες ο Καστρίτης με το υλικό του Παναθηναϊκού; Βέβαια είναι και η φανέλα, είναι το Παλέ, είναι αυτή η αύρα που βγάζει αυτή η ομάδα. Άρη γερά, εμείς θα ξαναφέρουμε το μπάσκετ στον Βορρά.

Πόσο περήφανοι ένιωσαν όσοι βρίσκονται στον Άρη και δυστυχώς ακόμα και φέτος δέχονται σχεδόν καθημερινά εφιαλτικά τρυπήματα εσωστρέφειας από όσους σήκωναν στα χέρια τον Λάσκαρη και τον προέτρεπαν να πάρει και την ΠΑΕ, αλλά το κυριότερο πόσο δικαιωμένοι για τα βράδια που μάζευαν 50ρικο, 50ρικο τα χρήματα για να πάρει την τελευταία μέρα άδεια ο Άρης, γιατί έπρεπε να πληρωθούν και ακόμα πληρώνονται τα χρέη άλλων;

Αυτό το ξέσπασμα του κόσμου, αυτό το μπράβο είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Άρη γερά, εμείς θα ξαναφέρουμε το μπάσκετ στον Βορρά! ΝΑΙ χρειάζονται και λεφτά, πολλά λεφτά και για να έρθουν πρέπει να προκύψουν μηνύματα. Σαν αυτά των 500 αρειανών στο Ουλμ, το κατάμεστο Παλέ κάθε εβδομάδα, νίκες όπως αυτή επί του Παναθηναϊκού. Μόνο έτσι θα έρθει κάποιος για να…χαλάσει λεφτά γιατί επένδυση και μπάσκετ δεν συναντιούνται ούτε στην ταινία με τον θείο από την Αμερική.

Ραντεβού στις 20:00 στο Ναό του ελληνικού μπάσκετ! «Άρη γερά, εμείς θα ξαναφέρουμε το μπάσκετ στον Βορρά…». Σύντομα…

Πηγή: gazzetta.gr//Χρύσανθος Τσαλτίδης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments