Lifestyle

Μικαέλα Φωτιάδη: Σοκάρει με μία φωτογραφία της γεμάτη μώλωπες – «Έφαγα μπουνιές στο πρόσωπο»

Μικαέλα Φωτιάδη: Σοκάρει με μία φωτογραφία της γεμάτη μώλωπες – «Έφαγα μπουνιές στο πρόσωπο»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@mikaelafotiadi.mamamika)

Σοκάρει η πρώην Σταρ Ελλάς και Μις Ευρώπη, Μικαέλα Φωτιάδη, με μία φωτογραφία της γεμάτη μώλωπες

Η Μικαέλα Φωτιάδη σόκαρε τους ακολούθους της στο Instagram, όταν ανέβασε φωτογραφίες της, μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχτηκε.

View this post on Instagram

A post shared by Mikaela Eleni Fotiadi (@mikaelafotiadi.mamamika)

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM, δημοσίευσε μέσω stories, στιγμιότυπα με την ίδια να έχει δεχτεί δυνατά χτυπήματα στο πρόσωπο και να αιμορραγεί από τη μύτη.

Στις αναρτήσεις της δεν δίνει λεπτομέρειες για το τι της συνέβη, ωστόσο δείχνει να ξέρει ποιος είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από όλο αυτό.

Στην πρώτη της ανάρτηση έγραψε: «Έστειλε τα ανθρωπάκια του τελικά ο Αλεξανδράκος. Μπράβο να σε χαίρονται!».

Αφού δέχτηκε ερωτήσεις από τους ανθρώπους που την ακολουθούν και οι φωτογραφίες της κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης, η Μικαέλα Φωτιάδη επανήλθε με νέο story, ποζάροντας χαμογελαστή και έγραψε: «Κανείς δεν με “σακατεύει” εμένα. Απλώς με προκαλεί. Και εκεί που προκαλείς να περιμένεις και αντιδράσεις. Θα μιλήσω μόλις μου φύγει ο πονοκέφαλος. Κατά τα άλλα είμαι μια χαρά και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Να μην εμπιστεύεστε κανέναν. Ο καλύτερος μπορεί να γίνει ο χειρότερος. Τα φιλιά μου».

Η Μικαέλα Φωτιάδη γεννήθηκε το 1993 με μητέρα από την Ολλανδία και πατέρα από την Ελλάδα. Το 2015 στέφθηκε Σταρ Ελλάς και το 2016 Μις Ευρώπη. Έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στο GNTM του 2018.

Ωστόσο, είχε από πριν διακριθεί σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς, όπως το 2015 στα ελληνικά καλλιστεία, που πήρε την πρώτη θέση και τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς», αλλά και την εκπροσώπηση της χώρας στο παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Υφήλιος» που έγινε στο Λας Βέγκας, φτάνοντας στην τελική 20αδα.

Έχει έναν γιο, με τον οποίο αναρτά συχνά στα social media κοινές φωτογραφίες. Το μοντέλο μετρά σχεδόν 54.000 ακολούθους στο Instagram και πολλές από τις δημοσιεύσεις που κάνει, έχουν σχέση με τον χώρο της μόδας, από διάφορες επιδείξεις και φωτογραφήσεις στις οποίες συμμετέχει ή ακόμη αναρτά στιγμιότυπα από βραδινές εξόδους της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments