Lifestyle

Μπεγνής: «Δεν τα έβρισκα ποτέ με τον πατέρα μου, ήταν το μοντέλο του “Ελληνάρα” που πάντα σιχαινόμουν»

Μπεγνής: «Δεν τα έβρισκα ποτέ με τον πατέρα μου, ήταν το μοντέλο του “Ελληνάρα” που πάντα σιχαινόμουν»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/(@memosbegnis)

Μπεγνής: «Πρέπει να συγχωρούμε τους ανθρώπους ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά μας»

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για τη σχέση που είχε με τον πατέρα του, σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, τονίζοντας ότι ήταν «το πρώτο κατεστημένο με το οποίο ήρθε σε κόντρα».

View this post on Instagram

A post shared by Memos Begnis A (@memosbegnis)

«Ισχύει ότι το πρώτο κατεστημένο με το οποίο ήρθα σε κόντρα ήταν ο πατέρας μου» είπε αρχικά ο ηθοποιός στο περιοδικό Hello και πρόσθεσε: «Έτσι μεγάλωσε, δεν τον κατηγορώ. Κακά τα ψέματα, οι περισσότεροι ανατράφηκαν σε πατριαρχικές οικογένειες. Ο Ελληνάρας που εγώ σιχαίνομαι είναι αυτό το μοντέλο. Εγώ ωστόσο πάντα έλεγα τη γνώμη μου, πολύ περισσότερο όταν πάτησα στα πόδια μου και ανεξαρτητοποιήθηκα. Και δεν έχω μετανιώσει».

Στην ίδια συνέντευξη, ο Μέμος Μπεγνής επισήμανε, ότι η συγχώρεση, έχει μεγάλη σημασία για εκείνον.

Σχετικά με το αν ο ίδιος, έχει συγχωρέσει τον πατέρα του, απάντησε: «Πρέπει να συγχωρούμε τους ανθρώπους ό,τι κι αν έχει συμβεί ανάμεσά μας. Η μνησικακία όμως σωματοποιείται και βγαίνει εναντίον μας, μπορεί με ψυχολογικά προβλήματα, με σοβαρή ασθένεια, με πολλούς τρόπους. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η συγχώρεση μπορεί να είναι πολύ δύσκολη σε κάποιες περιπτώσεις, κάνει καλό πρώτα απ’ όλα σε εμάς».

Μέμος Μπεγνής: Οι Έλληνες μιλάμε πάρα πολύ άσχημα, είμαστε αγενείς

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε για τα Χριστούγεννα, τις παιδικές του αναμνήσεις και μοιράστηκε τις ευχές του για το νέο έτος σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

«Τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα είναι στη Disneyland, μία από τις 30 και φορές που έχω πάει. Σαν σκηνικό και σαν αίσθηση ήταν ό,τι ωραιότερο έχω ζήσει» είπε αρχικά για την ομορφότερη ανάμνηση που έχει από τα Χριστούγεννα.

Επίσης, συνέχισε: «Δεν έγραφα μικρός γράμματα στον Άη Βασίλη, δεν ήταν της μόδας τότε. Τα γενέθλιά μου τα συνδύαζα πάντα με τον ερχομό των Χριστουγέννων. Το ζητούμενο με τις γιορτές είναι να γυρίσουμε στα χρόνια της αθωότητας. Το πιο σημαντικό είναι να μη χάνουμε ποτέ το παιδί που έχουμε μέσα μας. Σιχαίνομαι τη σοβαροφάνεια».

Σχετικά με τον εορταστικό στολισμό σχολίασε: «Ο στολισμός των Χριστουγέννων είναι για μένα κάτι σαν τελετή, έρχονται οι φίλοι μου από το πρωί και φεύγουν βράδυ. Φέτος δεν θα στολίσω το περιβόητο τρενάκι γιατί είμαι με τη Μιμή Ντενίση στην παράσταση “Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη” και δεν θα έχω χρόνο να το ξεστολίσω. Η αγάπη μου για τον στολισμό ξεκίνησε από τα μαθητικά μου χρόνια στη Ρώμη».

Παράλληλα, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε: «Δεν είμαι προληπτικός και ακόμη και αν το 2024 είναι δίσεκτο, να σκεφτόμαστε θετικά. Αστρολογικά, για την χρονιά που έρχεται, έχω πάρα πολύ καλά νέα, μου έχουν πει για τους πλανήτες έτσι όπως έχω γεννηθεί θαυματουργά πράγματα για το ζώδιό μου. Από την στιγμή που έχω την υγεία μου και κάνω αυτό που αγαπώ, ο απολογισμός μου είναι θετικός».

Τέλος, για τις ευχές του για τη νέα χρονιά είπε: «Πολλά χρόνια είμαι στο μέσο, θέλω το συν φέτος. Μπόλιγουντ, Χόλιγουντ, στο φεγγάρι, να μου κάνουν ένα άγαλμα στην Time’s Square. Αν ήταν να κάνω μια ευχή για το 2024, θα ήταν μετά το θεατρικό με την αγαπημένη μου Μιμή Ντενίση, να γίνει και σειρά. Εύχομαι για το 2024 να είμαστε καλοί άνθρωποι και να μην ξεσπάμε στους άλλους, να μη μιλάμε άσχημα. Οι Έλληνες μιλάμε πάρα πολύ άσχημα, είμαστε αγενείς, να συγχωρούμε, να προσπαθούμε να συγχωρούμε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments