Trash

Γιατί η Πάρις Τζάκσον αποφάσισε να κρύψει τα 80 τατουάζ της

Γιατί η Πάρις Τζάκσον αποφάσισε να κρύψει τα 80 τατουάζ της

Πηγή Φωτογραφίας: Paris Jackson at 2024 Grammys/ KEVIN MAZUR/ PEOPLE.COM

Η Τζάκσον ήθελε να αλλάξει λίγο για τη βραδιά των Grammy.

Η Πάρις Τζάκσον έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στα Grammy 2024. Ωστόσο, κάτι έλειπε από πάνω της -τα 80 τατουάζ που καλύπτουν το σώμα της, κάτι που παρατήρησαν οι θαυμαστές της.

Το μοντέλο και μοναχοκόρη του θρύλου της μουσικής Μάικλ Τζάκσον ήταν μία από τις πιο καλοντυμένες της βραδιάς, φορώντας ένα σαγηνευτικό μαύρο φόρεμα Celine με αποκαλυπτικά κοψίματα. Κι ενώ το φόρεμα ήταν άκρως σέξι, τα τατουάζ της απουσίαζαν.

View this post on Instagram

A post shared by (@parisjackson)

Γιατί η Πάρις Τζάκσον αποφάσισε να κρύψει τα τατουάζ της

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Πάρις Τζάκσον αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να κρύψει τα πάνω από 80 τατουάζ της. «Είναι όλα Celine από την κορυφή ως τα νύχια με τα δικά μου κοσμήματα και κάλυψα όλα τα τατουάζ» ανέφερε, προσθέτοντας πως η διαδικασία «πήρε μερικές ώρες».

Η Τζάκσον πρόσθεσε επίσης πως ήθελε να αλλάξει λίγο για τη βραδιά των Grammy. «Λατρεύω τα τατουάζ μου, λατρεύω τα piercings μου, λατρεύω όλα τα πράγματα που αφορούν την τροποποίηση του σώματος, την τέχνη αλλά μερικές φορές δεν θέλω να αποσπάται η προσοχή μου από την τέχνη που εκπροσωπεί ένα ρούχο που φοράω» εξήγησε. «Και δίνει στο φόρεμα την δική του στιγμή, καταλαβαίνεις;».

View this post on Instagram

A post shared by (@parisjackson)

Δείτε πώς κατάφερε να τα κρύψει

Μάλιστα, το νεαρό μοντέλο μοιράστηκε ένα time lapse από τα παρασκήνια δείχνοντας πώς έγινε η εντυπωσιακή μεταμόρφωση.

Η λατρεία της για τα τατουάζ

Όσο για τα τατουάζ της, ένα από αυτά είναι το εξώφυλλο του άλμπουμ «Dangerous» του αείμνηστου πατέρα της, Μάικλ Τζάκσον το 1991, το μισό σύμβολο γιν και γιανγκ με τον αδερφό της Πρινς Τζάκσον και πολλά άλλα τα οποία έχει κάνει με φίλους. «Έχω τατουάζ φιλίας με τουλάχιστον 10 άτομα» είχε δηλώσει η Πάρις Τζάκσον στο Glamour UK το 2022.

Όσον αφορά την αγάπη της για την τέχνη του σώματος, η Τζάκσον είπε: «Πάντα με ενδιέφεραν τα τατουάζ. Όταν ήμουν στο σχολείο – 13 ή 14 ετών, μου άρεσε να γράφω παντού επάνω μου με ανεξίτηλο μαρκαδόρο, κυρίως στίχους τραγουδιών και λογότυπα συγκροτημάτων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments