Lifestyle

Έκρηξη Σκουλού για Σοφία Χατζηπαντελή: «Όταν τελείωναν τα γυρίσματα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο και…» [vid]

Έκρηξη Σκουλού για Σοφία Χατζηπαντελή: «Όταν τελείωναν τα γυρίσματα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο και…» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: lady.cyprustimes.com

«Μόνο θετικό πρόσημο θα έβαζα στη συγκεκριμένη συνεργασία, έκανα και έναν πολύ καλό φίλο, τον Στέλιο Κουδουνάρη»

συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος όπως είναι λογικό αναφέρθηκε στο My Style Rocks, το οποίο ολοκλήρωσε την φετινή του πορεία, ενώ έκανε και μια εξομολόγηση για την παιδική του ηλικία.

View this post on Instagram

A post shared by skoulos (@skoulos)

για Σοφία Χατζηπαντελή:

«Δε θα είμαι στον επόμενο κύκλο του My Style Rocks. Πριν τις γιορτές δήλωσα στον σταθμό την επιθυμία μου να ξεκουραστώ λίγο. Είναι δύσκολο και χρονοβόρο πρότζεκτ, δεν είναι εύκολο να μπαίνεις σε ένα στούντιο Παρασκευή πρωί και να φεύγεις Δευτέρα ξημερώματα. Ένιωσα ότι άρχισα να κουράζομαι πάρα πολύ σωματικά και ψυχικά. Τα Σαββατοκύριακα που είναι για τα παιδιά μου, τα έβλεπα που πήγαιναν βόλτες και έπαιζαν στις παιδικές χαρές από φωτογραφίες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σκουλός.

View this post on Instagram

A post shared by skoulos (@skoulos)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μόνο θετικό πρόσημο θα έβαζα στη συγκεκριμένη συνεργασία, έκανα και έναν πολύ καλό φίλο, τον Στέλιο Κουδουνάρη. Η συνεργασία μου με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν ήταν εύκολη. Είναι ένα κορίτσι πολύ έντονο, αλλά έχει πάντα καλές προθέσεις. Όταν τελείωναν τα γυρίσματα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο και ήταν μόνη της. Αυτό, της έβγαινε σε ένταση. Είναι καλό κορίτσι. Αντιθέσεις πάντα υπάρχουν και είναι και πολύ ωραίο να υπάρχουν».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments