Lifestyle

Η Ζέτα αποκαλύπτει το love story με τον Ταχτσίδη: «Με ένα φιλί κάτω από μία ομπρέλα τον ερωτεύτηκα»

Η Ζέτα αποκαλύπτει το love story με τον Ταχτσίδη: «Με ένα φιλί κάτω από μία ομπρέλα τον ερωτεύτηκα»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@lady_tachtsidi77)

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλά για το πρώτο φιλί με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και την ιστορία με το παστίτσιο

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Από την περασμένη Δευτέρα τη βλέπουμε καθημερινά στο My style rocks αφού η μόδα ήταν κάτι που πάντα της άρεσε. Άλλωστε όπως δήλωσε στο επεισόδιο της Τετάρτης (7/2): «Με νοιάζει πάντα τι φοράω, ακόμα και όταν πέφτουμε στο κρεβάτι».

View this post on Instagram

A post shared by ZeTΛ 👧🏽👦🏼🧒🏻🧿👑🔗❤️📿✝️ (@lady_tachtsidi77)

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μιλά για το πρώτο φιλί με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Με αφορμή τη σημερινή της εμφάνιση στο My style rocks η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αποκάλυψε το love story της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, τον οποίο ερωτεύτηκε όπως λέει υπό βροχή κάτω από μια ομπρέλα!

«Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα, 1.97 ο άντρας μου, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και τη μπλούζα, την ψυχή του, το χαμόγελό του, αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μάς συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι.

Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», περιέγραψε στους τρεις κριτές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments