Lifestyle

Κασσελάκης: Στη βίλα όπου μεγάλωσε έχει γυρίσει βίντεο κλιπ ο τράπερ Light

Κασσελάκης: Στη βίλα όπου μεγάλωσε έχει γυρίσει βίντεο κλιπ ο τράπερ Light

Πηγή Φωτογραφίας: Star.gr/Η βίλα – υπερπαραγωγή της οικογένειας του Στέφανου Κασσελάκη...

Ο Στέφανος Κασσελάκης μεγάλωσε στα βόρεια προάστια και σε οικία που ανήκει πλέον στον Χάρη Βαφεία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε μετεωρική εμφάνιση στα πολιτικά δρώμενα και η επικράτησή του στις πρώτες εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με την ποπ αύρα που περιφέρει, βάζει τους δημοσιογράφους να ψάχνουν το παρελθόν του, καθώς ενδεχομένως να πρόκειται, από τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, για το νέο πρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μεγάλωσε, σύμφωνα με τηλεοτπικές εκπομπές, σε βίλα τεσσάρων στρεμμάτων, με δύο επίπεδα και χώρο που πιάνει ένα οικοδομικό τετράγωνο.

Πλέον, το οίκημα έχει αλλάξει χέρια, αλλά και πάλι το… background του δεν παύει να κινεί την περιέργεια της κοινής γνώμης. Η βίλα ανήκει πλέον στον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, που συμμετείχε στο «Dragons’ Den» του ΑΝΤ1, ωστόσο δεν το χρησιμοποιεί ως βασική του οικία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αφηγηθεί μέσα από βίντεο, με το οποίο «συστήθηκε» στον κόσμο, ότι πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε σπίτι στα βόρεια προάστια και σε ηλικία 14 ετών αναγκάστηκε να φύγει για την Αμερική.

Στέφανος Κασσελάκης: Η βίλα της… Δυναστείας

Η βίλα-υπερπαραγωγή της οικογένειας του Στέφανου Κασσελάκη παρουσιάστηκε στην εκπομπή «T-live» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η βίλα τεσσάρων στρεμμάτων διαθέτει υπόγειο 550 τ.μ., εσωτερικές πισίνες, δωμάτια για τους ανθρώπους που εργάζονται στο οίκημα, χώρους υποδοχής, εσωτερικούς ανελκυστήρες, δύο καθιστικά, κουζίνες, τρaπεζαρίες, ξενώνες, λεβητοστάσιο, μπάρμπεκιου και ιματιοθήκη.

Ωστόσο, μετά τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η οικογένεια Κασσελάκη, στο οίκημα μπήκε πωλητήριο. Στη συνέχεια αγοράστηκε από τον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, ενώ από το εσωτερικό του υπάρχουν εικόνες μέσω του… τράπερ Light.Ο δημοφιλής στη νεολαία καλλιτέχνης γύρισε πρόσφατα βιντεοκλίπ στη συγκεκριμένη έπαυλη, έχοντας πάρει το «πράσινο φως» από τον εφοπλιστή. Σημειώνεται ότι ο Χάρης Βαφειάς και ο Light διατηρούν φιλικές σχέσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments