Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την αποστολή ο Λουτσέσκου – Μέσα και ο Γιόνι Ότο

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωσε την αποστολή ο Λουτσέσκου – Μέσα και ο Γιόνι Ότο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ με τον Γιόνι να βρίσκεται εντός αυτής. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ με τον Γιόνι να βρίσκεται εντός αυτής. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτή βρίσκεται ο Γιόνι Ότο, όχι όμως και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός επίσης είναι οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ράφα Σοάρες και Τζίμας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League 2023-24. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (11.02) την ΑΕΚ και έχει ως μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου (10.02) στη Νέα Μεσημβρία και περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Γιάννη Μιχαηλίδη , ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε , Γιόνι , Κεντζιόρα , Κουλιεράκης , Νάσμπεργκ , Μπάμπα , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μάρκος Αντόνιο , Κωνσταντέλιας , Μουργκ, Τάισον , Α.Ζίβκοβιτς , Ντεσπόντοφ , Μπράντον , Σαμάτα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments