Lifestyle

Δημήτρης Μοθωναίος: «Κάνω ένα διάλειμμα από την ψυχανάλυση γιατί θέλω να δοκιμάσω μόνος μου»

Δημήτρης Μοθωναίος: «Κάνω ένα διάλειμμα από την ψυχανάλυση γιατί θέλω να δοκιμάσω μόνος μου»

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Barrett

Δημήτρης Μοθωναίος: «Έχω αλλάξει ψυχολόγους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια για να μην γίνεται σχέση εξάρτησης»

Μια εμφάνιση – έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο Fay’s Time με αφορμή τα γενέθλια της Φαίης Σκορδά.

View this post on Instagram

A post shared by Dimitris Mothonaios (@motho_naios)

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, Η παραλία, όπου υποδύεται τον Χάρι και στα τελευταία επεισόδια έχουμε δει το δράμα που βιώνει.

Όπως αποκάλυψε, η ζωή προχωρά για τον Χάρι και με την προσθήκη νέων προσώπων θα δούμε μεγάλες αλλαγές.

«Είναι μια δουλειά που έχουμε κοπιάσει πολύ σε όλα τα επίπεδα. Από άποψη παραγωγής, όλο το συνεργείο, ο σκηνοθέτης, οι ηθοποιοί. Είχαμε εμπόδια και δυσκολίες. Πήγαμε σε μια παραλία στα Μάταλα, Οκτώβριο με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η καλύβα μου είναι στην είσοδο που μπαίνουν οι τουρίστες. Ζητάς λίγο να κάνουν στην άκρη, τους παρακαλάμε, βγάζουμε και μια φωτογραφία για να γυρίσουμε την σκηνή του Χάρι. Έχει μεγάλο ταξίδι και έχει ακόμα. Έχει πουληθεί σε κανάλια στο εξωτερικό. Είμαι πολύ χαρούμενος! Επειδή δεν μπορείς να προβλέψεις πώς θα πάει, ξέρω ότι με σταματάνε ανά δύο μέτρα και μου μιλάνε. Είναι μεγάλη συγκίνηση! Ειδικά τώρα σαν Χάρι περνάω και ένα πένθος. Μου δίνει χαρά ότι είναι ένα οικογενειακό και ασφαλές πλαίσιο και μπορείς να εκτεθείς και να δείξεις το πάθος. Στον δρόμο δεν ήθελαν να πεθάνει η Υπατία και αναρωτιούνται τι θα κάνω. Η ζωή συνεχίζεται και η αλήθεια της δυσκολίας σε ένα πρότζεκτ σαν αυτό…».

«Θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μόνος μου»

«Έχω όνειρα και στόχους! Πλέον καταλαβαίνω ότι έχει αξία να το οραματίζεσαι και να το φαντασιώνεται και μετά έρχεται. Θέλω πολύ να ταξιδέψω μόλις ολοκληρωθούν τα γυρίσματα γιατί έρχονται και νέα πρόσωπα στη σειρά. Σκέφτομαι κάτι πιο προς τα έξω. Θα ήθελα να κάνω κάτι στο εξωτερικό. Μου αρέσουν οι διαφορετικές εμπειρίες και θεωρώ ότι στη ζωή αξίζει να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα δίχως να σε νοιάζει τι θα πει ο άλλος.

Είμαι σε μια φάση που κάνω ένα διάλειμμα από την ψυχανάλυση γιατί θέλω να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου μόνος μου. Με βοηθούσε πολύ αλλά από ένα σημείο και μετά αισθάνεσαι την ανάγκη να πάρεις αυτά τα διαφορετικά εργαλεία. Έχω αλλάξει ψυχολόγους μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια για να μην γίνεται σχέση εξάρτησης. Έχω γυρίσματα 10 ώρες την ημέρα. Κάνω γιόγκα, διαλογισμό. Μου λείπει το θέατρο απλώς δεν γίνεται να συνδυαστεί. Επειδή είμαι τυπικός και δεν θέλω να στήσω κανέναν, με τα πολύωρα γυρίσματα δεν μπορώ. Έχω πολλή όρεξη για ζωή και όλα τα εμπόδια μπορούμε να τα μετατρέψουμε σε κάτι που μας δίνει δύναμη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments