Lifestyle

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Κατάθεση ψυχής – Τι έκανε με τον τοξικό συνάδελφο στη δουλειά που την πλήγωνε;

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Κατάθεση ψυχής – Τι έκανε με τον τοξικό συνάδελφο στη δουλειά που την πλήγωνε;

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Eirini Papadopoulou

Δείτε όσα είπε

Καλεσμένη στην εκπομπή, Όλα για τη ζωή μας, βρέθηκε η Ειρήνη Παπαδοπούλου και μεταξύ άλλων έγινε συζήτηση περί τοξικότητας σε περιβάλλον εργασίας.

Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι άργησε πάρα πολύ να αντιληφθεί την τοξικότητα γύρω της.

Ωστόσο, πλέον μπορεί να την αναγνωρίσει και επιλέγει να αποχωρεί προκειμένου να σώσει και τη δική της ψυχική υγεία.

«Έχει αλλά δεν θεωρώ πως υπάρχει μόνο σε αυτόν τον χώρο. Άρα προσοχή στις τοξικές συνεργασίες και σχέσεις.

Σου στερεί την ψυχική σου γαλήνη και εάν είσαι παίχτης της ψυχολογίας δεν μπορείς να αποδώσεις. Είναι πολύ σημαντικό το κλίμα σε μία δουλειά.

Κοιτάω πια ότι κάνω να γίνεται με χαρά γιατί θεωρώ πως είναι πολύ μικρή η ζωή για να ζούμε τέτοιες τοξικές καταστάσεις.

Το να το αναγνωρίσω μου πήρε καιρό. Δηλαδή όταν κατάλαβα την ψυχική μου κατάσταση, τότε άρχισα και το ψάχνω. Παλιότερα έκανα υπομονή, τώρα φεύγω».

Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πληγώθηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που επικοινωνήθηκε ο χωρισμός μου»

Βίντεο κλιπ για το νέο της τραγούδι «Προσοχή, προσοχή», γυρίζει η Ειρήνη Παπαδοπούλου και εκεί βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day και η δημοσιογράφος Ευάννα Ζουμπούρογλου.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει έναν στίχο που αναφέρει στο τραγούδι της, ο οποίος λέει χαρακτηριστικά: «η καρδιά δε συγχωρεί».

«Η καρδιά δε συγχωρεί. Όταν βάζεις τα όριά σου και τα πατάνε, και τα ξαναπατάνε, η καρδιά δε συγχωρεί. Μου έχει συμβεί», είπε η τραγουδίστρια, ενώ όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή, απάντησε: «Είμαι καλά, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου ρωτήθηκε για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνήθηκε αυτός.

«Πληγώθηκα πάρα πολύ με τον τρόπο που επικοινωνήθηκε ο χωρισμός μου πριν έναν χρόνο γιατί δεν υπήρχε αλήθεια μέσα σε όλα αυτά. Γενικά, από όλα όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί, ζήτημα να είναι αλήθεια το 30%. Απ’ ότι έχω καταλάβει, ο χώρος και το σύστημα της showbiz έτσι λειτουργεί. Οκ, το αποδέχομαι, όταν έρθει η στιγμή και χρειαστεί, θα μιλήσω. Ο χωρισμός είναι μια απώλεια. Έτσι το βιώνω», τόνισε.

Για τον Βασίλη Καρρά, δήλωσε: «Τον αγαπούσα πάρα πολύ τον Βασίλη Καρρά. Νομίζω ότι δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω για την απώλειά του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments