Ελλάδα

Αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα – Έριξαν γάλα και καλαμπόκι στον δρόμο

Αγροτικό συλλαλητήριο στα Φάρσαλα – Έριξαν γάλα και καλαμπόκι στον δρόμο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),"Τα αιτήματά μας είναι δίκαια και πρέπει ο πρωθυπουργός να τα υλοποιήσει", δηλώνει ο [ρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας

"Τα αιτήματά μας είναι δίκαια και πρέπει ο πρωθυπουργός να τα υλοποιήσει", δηλώνει ο [ρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας

Αγροτικό συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε νωρίτερα στα Φάρσαλα από αγρότες της περιοχής και του μπλόκου Ε65 της Καρδίτσας.

Μάλιστα, οι αγρότες έριξαν γάλα και καλαμπόκι στον δρόμο, θέλοντας να δείξουν την αγανάκτησή τους.

“Τα αιτήματά μας είναι δίκαια”

«Τα αιτήματά μας είναι δίκαια και πρέπει ο πρωθυπουργός να τα υλοποιήσει», δηλώνει ο πρόεδρος Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Την ίδια ώρα, μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν οι αγρότες της Μεσσηνίας και βρέθηκαν στον κόμβο της Εθνικής Οδού, λίγο πριν από την είσοδο της Καλαμάτας, στην έξοδο για Σπερχογεία, συνεχίζοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Μία εβδομάδα μετά τη δυναμική είσοδό τους με τα τρακτέρ στην Καλαμάτα, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, «την επιβίωσή μας, ώστε να υπάρχουμε αύριο στα χωράφια μας με τα δίκαια αιτήματά μας, συνεχίζουμε μέχρι να γίνουν δεκτά».

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Τρίτη 13/02, είναι προγραμματισμένη η συνάντηση των αγροτών με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments