Lifestyle

Αθηναΐς Νέγκα: Οι κόρες μου ενώ είναι από διαφορετικό πατέρα είναι αγαπημένες σαν δίδυμες αδελφές [vid]

Αθηναΐς Νέγκα: Οι κόρες μου ενώ είναι από διαφορετικό πατέρα είναι αγαπημένες σαν δίδυμες αδελφές [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/prwianseeidon

Αθηναΐς Νέγκα: Τα πρώτα 1-2 χρόνια υπήρχαν δύο παρουσιαστές που μου έκαναν «δημόσιο bullying»

Για την κριτική που είχε δεχθεί όταν πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση, μίλησε η Αθηναΐς Νέγκα, η οποία βρέθηκε καλεσμένη του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, στο «Πρωίαν σε είδον».

Ο Φώτης ρώτησε την καλεσμένη του για τον λόγο που τη θεωρούν «σκοτεινή» κι εκείνη απάντησε: «Δεν είμαι καθόλου σκοτεινή. Ίσως είμαι απόμακρη, δεν είμαι πολύ κοινωνική, είμαι επικοινωνιακή λόγω δουλειάς. Δεν είμαι καθόλου σκοτεινή, είμαι μια χαζοχαρούμενη, Disney, δίπλα στο χαζό βάλε ό,τι θέλεις.

Όταν έκανα ραδιόφωνο ήταν γνωστή η φωνή μου, όχι η φάτσα μου, η φάτσα μου παραμένει να μην είναι τόσο γνωστή, με αναγνωρίζουν από τη φωνή οι άνθρωποι και όχι από το πρόσωπο».

«Νομίζω ότι στην τηλεόραση κάποιοι ενοχλήθηκαν, αισθάνθηκα ότι είμαι παρείσκατη, ότι εγώ δεν έχω αυτό που είχαν συνηθίσει, οπότε ήθελαν να με βάλουν στην “ομάδα” ότι αυτή είναι σκοτεινή και περίεργη, γιατί απλώς ήμουν διαφορετική. Και η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα χρόνια είχα υποστεί δημόσιο μπούλινγκ από 1-2 ανθρώπους, που ήταν παρουσιαστές, που ήταν πάρα πολύ σκληρό. Υπήρχε κάποιος ο οποίος έκανε, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί…, έκανε ραδιόφωνο και έκανε εισαγωγή και έλεγε “αυτή η μάγισσα, η απαίσια” και όλα αυτά επειδή είχα μαύρο μαλλί. Μου φάνηκε τόσο ντροπιαστικό και ηλίθιο για τον ίδιο και δεν νομίζω ότι είναι κακό παιδί, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι ήμουν ένας εύκολος στόχος να πούνε ότι αυτή είναι έτσι», πρόσθεσε.

Αθηναΐς Νέγκα για Καπουτζίδη: «Με συγκίνησε! Δεν είναι λογικό αυτό…Κλείνω ελαφρώς δακρυσμένη και…»

Μια εφ’ όλη της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην Αθηναΐδα Νέγκα και την εκπομπή, Καλύτερα Αργά.Οι δυο τους μίλησαν για όλα, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική ζωή, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να μοιράζεται τις σκέψεις του με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Κατά τη διάρκεια της αποφώνησης, ο ηθοποιός και σεναριογράφος θέλησε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια αλλά να της πω και δύο λόγια για τη δική της παρουσία.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Το μεγαλύτερο επίτευγμά μου είναι η ελευθερία μου και η ανεξαρτησία μου! Σαν να μη δεσμεύομαι από πράγματα. Δεν σημαίνει η μοναξιά μου αλλά είμαι ο άνθρωπος που ήθελα να είμαι!

Αθηναΐς Νέγκα: «Να σου ευχηθώ να έχεις μια υπέροχη ζωή γιατί σου αξίζει και είσαι ένας υπέροχος τύπος.

Γιώργος Καπουτζίδης: «Σε έχω στην καρδιά μου παρότι έκανα χρόνια να έρθω. Είμαι χαρούμενος που σε έχω γνωρίσει. Από την πρώτη μέρα που σε είδα στο Just με το ίδιο μαλλί, με το ίδιο χτένισμα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα!

Αθηναΐς Νέγκα: «Αυτός είναι ο Γιώργος Καπουτζίδης που με συγκίνησε. Δεν είναι λογικό αυτό. Κλείνω ελαφρώς δακρυσμένη στην εκπομπή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments