Lifestyle

Ξανθό Τέλος: Η Καλομοίρα για τα γενεθλιά της τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή & όλοι σχολιάζουν [vid]

Ξανθό Τέλος: Η Καλομοίρα για τα γενεθλιά της τόλμησε τη μεγάλη αλλαγή & όλοι σχολιάζουν [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/@itskalomira

Δεν θα την αναγνωρίσετε την τραγουδίστρια

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν λίγες ημέρες η αγαπημένη τραγουδίστρια, Καλομοίρα, η οποία έκανε και μία αλλαγή έκπληξη στην εμφάνισή της. Επίσης, η Καλομοίρα μίλησε στο περιοδικό «Hello» και συγκίνησε, αναφέροντας ότι πιστεύει πολύ στον Θεό και πέρασε αυτή την πίστη και στα παιδιά της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μετά το τέλος του «I am a Celebrity» στον ΣΚΑΪ επέστρεψε στο σπίτι της στις ΗΠΑ αλλά και στη μουσική, καθώς χθες έκανε τα γυρίσματα του video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δέχτηκε την πιο όμορφη έκπληξη από τους συνεργάτες της, οι οποίοι της πήραν μια υπέροχη ροζ τούρτα για τα γενέθλιά της. Όπως θα δεις στην ανάρτηση που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Καλομοίρα αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και επέστρεψε στο καστανό φυσικό της χρώμα.

View this post on Instagram

A post shared by @itskalomira

Η έκπληξη που δέχθηκε η Καλομοίρα από τους συνεργάτες της

«Η ωραιότερη έκπληξη!!! Μια τεράστια τούρτα γενεθλίων!! Ένα λαμπερό αστέρι!! Χθες βράδυ στο γύρισμα του νέου μου τραγουδιού Rolling» έγραψε η Καλομοίρα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Φυσικά, ανήμερα των γενεθλίων της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια ο σύζυγός της, Γιώργος Μπούσαλης.

Ο ίδιος ανέβασε μια κοινή φωτογραφία τους στο Instagram και έγραψε: «Χρόνια πολλά μωρό μου! Σε ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη σύζυγος που θα μπορούσε να ζητήσει ένας άνδρας. Σε αγαπώ!».

Η Καλομοίρα επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις στους fans της, καθώς μέσα από την ανάρτησή της με την τούρτα – έκπληξη αποκάλυψε ότι ετοιμάζει νέο τραγούδι με τίτλο «Rolling», νέο music video, αλλά και ότι έχει αλλάξει look επιστρέφοντας στο χρώμα που είχε για πολλά χρόνια.

Το νέο της τραγούδι «Rolling» είναι αγγλόφωνο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα Φεβρουαρίου από τη Heaven.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments