Αθλητισμός

Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός στον 2ο γύρο του τουρνουά στη Ντόχα

Μαρία Σάκκαρη: Πρόωρος αποκλεισμός στον 2ο γύρο του τουρνουά στη Ντόχα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο,Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι ήρθε και αυτός στη Ντόχα για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία αντιμετώπισε στον δεύτερο γύρο τη Λίντα Νόσκοβα από την Τσεχία και ηττήθηκε με 2-1 σετ.

Ήττα με 2-1 σετ από τη Νόσκοβα

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι ήρθε και αυτός στη Ντόχα για τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία αντιμετώπισε στον δεύτερο γύρο τη Λίντα Νόσκοβα από την Τσεχία και ηττήθηκε με 2-1 σετ.

Ήταν η πρώτη αναμέτρηση στο tour ανάμεσα στην Ελληνίδα τενίστρια και την 19χρονη Τσέχα, η οποία είχε φτάσει στους «8» του Australian Open και ανέβηκε στο Νο28 της παγκόσμιας κατάταξης. Είχε δείξει, δηλαδή, ότι είναι επικίνδυνη και δυστυχώς για τη Σάκκαρη το επιβεβαίωσε στην κόντρα τους, με συνέπεια από την προσεχή Δευτέρα η Μαρία να μείνει εκτός top-10 για πρώτη φπρά μετά τον Σεπτέμβριο του 2021.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη United Cup (@unitedcuptennis)

Ο αγώνας, πάντως, είχε αρχίσει καλά για τη Σάκκαρη που έκανε break νωρίς στο πρώτο σετ, προηγήθηκε με 3-0 και τελικά έφτασε στο 6-3. Έτσι, έκανε το 1-0 στα σετ και μπήκε στο δεύτερο με στόχο να καθαρίσει τη Νόσκοβα αλλά δεν έγινε έτσι…

Αν και ξεκίνησε ξανά με break από νωρίς και βρέθηκε στο 5-4, η Ελληνίδα τενίστρια δεν κατάφερε να τελειώσει τον αγώνα και με δύο συνεχόμενα λάθη στο σερβίς «χάρισε» το break στην Τσέχα, η οποία έκανε το 5-5 και τελικά πήρε το σετ με 7-6 στο tie break.

Τα πάντα, επομένως, κρίθηκαν στο τρίτο και τελευταίο, όπου οι δύο τενίστριες είχαν κρατήσει το σερβίς τους μέχρι το 5-5, σημείο στο οποίο η Σάκκαρη δέχθηκε το break και τελικά με 7-5 η Νόσκοβα έκανε το 2-1 και την απέκλεισε.

Τα σετ: 6-3, 6-7, 5-7

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments