Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ διαιτητής στο “Καραϊσκάκης”

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος: Ο Σουηδός Γκλεν Νίμπεργκ διαιτητής στο “Καραϊσκάκης”

Πηγή Φωτογραφίας: [355339] EUROPA LEAGUE 2022-2023 / ΟΣΦΠ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων, με τον Σουηδό Γκλεν Νίμπεργκ να ορίζεται στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη μάχη της Ευρώπης, αντιμετωπίζοντας τη Φερεντσβάρος στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” (15/02, 19:45), με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των “ερυθρόλευκων”.

Η UEFA γνωστοποίησε τους διαιτητές των αναμετρήσεων στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, με τα ελληνικά βλέμματα να πέφτουν στον Σουηδό, Γκελν Νίμπεργκ, που ορίστηκε να σφυρίξει την αναμέτρηση των Πειραιωτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που θα είναι επικεφαλής σε αγώνα του Ολυμπιακού, μετά την εντός έδρας αναμέτρηση για τα προκριματικά του Europa League κόντρα στην Γκενκ, ματς το οποίο έληξε υπέρ των “ερυθρόλευκων” με 1-0.

Τη φετινή σεζόν έχει σφυρίξει και τον αγώνα της ΑΕΚ εναντίον της Μαρσέιγ για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League, στον οποίο η Ένωση ηττήθηκε στην “OPAP Arena” με 2-0.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μεχμέτ Τσουλούμ και Αντρέας Σόντερκβιστ, ενώ τέταρτος ο επίσης Σουηδός, Φρέντρικ Κλίτε. Στο VAR θα βρίσκονται δύο Γερμανοί, και συγκεκριμένα ο Μάρκο Φριτς με AVAR τον Σέρεν Στορκς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments