Ελλάδα

Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ: Ψευδές ότι «κατέβασα» τον server του Πανεπιστημίου

Αντιπρύτανης ΕΚΠΑ: Ψευδές ότι «κατέβασα» τον server του Πανεπιστημίου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Δήλωση-απάντηση στον συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ, κ. Βαϊνά, ο οποίος το πρωί είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι ο server του ΕΚΠΑ κατέβηκε με τη σύμφωνη γνώμη του Αντιπρύτανη, εξέδωσε ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος.

«Αν ο κ. Βαϊνάς δεν ανακαλέσει όσα ανυπόστατα δήλωσε για μένα, είναι αυτονόητο ότι θα προσφύγω στη δικαιοσύνη»

Δήλωση-απάντηση στον συνδικαλιστή της ΑΔΕΔΥ, κ. Βαϊνά, ο οποίος το πρωί είπε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι ο server του ΕΚΠΑ κατέβηκε με τη σύμφωνη γνώμη του Αντιπρύτανη, εξέδωσε ο Ευστάθιος Ευσταθόπουλος.

«Ενημερώθηκα ότι ο συνδικαλιστής της ΑΔΕΔΥ κ. Βαϊνάς, δήλωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή σήμερα ότι εγώ «κατέβασα» τον server του Πανεπιστημίου τη Δευτέρα το πρωί. Αυτό είναι προδήλως ψευδές και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα», αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρύτανης.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι ο ίδιος έχει κληθεί να συντονίσει τις εξ αποστάσεως εξετάσεις αλλά και να ερευνήσει το ποιος έριξε τον σέρβερ: «Αντίθετα, εγώ είμαι αυτός που έχω αναλάβει τον συντονισμό της υλοποίησης των εξ αποστάσεως εξετάσεων στο ΕΚΠΑ. Επιπλέον, εγώ είμαι αυτός που έχω αναλάβει με εντολή του Πρύτανη τη διενέργεια της ΕΔΕ. Αυτό που έγινε με τον server το έχω ήδη χαρακτηρίσει ως δολιοφθορά και παράνομη ενέργεια σοβαρού βαθμού».

«Αν ο κ. Βαϊνάς δεν ανακαλέσει όσα ανυπόστατα δήλωσε για μένα, είναι αυτονόητο ότι θα προσφύγω στη δικαιοσύνη», καταλήγει στη δήλωση του ο Αντιπρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments