Ελλάδα

Την Πέμπτη οι αποφάσεις- Με αναμμένες τις μηχανές των τρακτέρ αποφασίζουν για τα μπλόκα οι αγρότες

Την Πέμπτη οι αποφάσεις- Με αναμμένες τις μηχανές των τρακτέρ αποφασίζουν για τα μπλόκα οι αγρότες

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια θα ληφθούν οι αποφάσεις των αγροτών για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Ένταση νωρίτερα στο τελωνείο των Ευζώνων - Στους δρόμους οι αγρότες σε Λάρισα, Καρδίτσα και Αταλάντη

Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης στη Νίκαια θα ληφθούν οι αποφάσεις των αγροτών για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους.

Η πλειοψηφία των αγροτών φαίνεται ότι προτείνει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας, καθώς θεωρούν ότι το βασικό τους αίτημα, το αφορολόγητο πετρέλαιο, δεν ικανοποιήθηκε, μετά τη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό.

Στους δρόμους με τα τρακτέρ οι αγρότες σε Λάρισα, Καρδίτσα και Αταλάντη

Σήμερα, 24 ώρες πριν από την πανελλαδική σύσκεψη, οι αγρότες παρέμειναν στους δρόμους με τα τρακτέρ τους, προχωρώντας σε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών δρόμων.

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης μεταξύ των αγροτών του Πολυκάστρου και της αστυνομίας. Αγρότες και αστυνομία είχαν έρθει σε συνεννόηση με την αστυνομία για να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό μόνο για τα φορτηγά.

Την ώρα που μαζεύτηκαν τα τρακτέρ έξω από τον τελωνειακό σταθμό των Ευζώνων έφτασε στο σημείο ο εισαγγελέας και ο αστυνομικός διευθυντής Κιλκίς και ενημέρωσαν ότι δεν θα επιτραπεί κανένας αποκλεισμός.

Στην Καρδίτσα, οι αγρότες προχώρησαν το απόγευμα στον αποκλεισμό της Εθνικής Οδού.

Στη Λάρισα, αγρότες απέκλεισαν την ΠΑΘΕ στο ύψος του Πλατυκάμπου ενώ στο μπλόκο της Αταλάντης οι αγρότες έκλεισαν την εθνική Αθηνών – Λαμίας.

Κυβερνητικά στελέχη σημειώνουν ότι ο πρωθυπουργός κατέθεσε ουσιαστικές και δίκαιες προτάσεις, με μόνιμα μέτρα για το ενεργειακό κόστος και διαμηνύουν ότι «τα δημοσιονομικά περιθώρια για μεγαλύτερες παροχές, έχουν εξαντληθεί».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments