Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστη η παρουσιάστρια – Με μακριά ξανθά μαλλιά το νέο της look [vid]

Δανάη Μπάρκα: Αγνώριστη η παρουσιάστρια – Με μακριά ξανθά μαλλιά το νέο της look [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/pamedanai

Η Δανάη Μπάρκα αποχωρίστηκε το καστανό χρώμα, το οποίο είχε τα τελευταία χρόνια και έβαλε πιθανότατα extensions, σε απόχρωση του ξανθού.

Η Δανάη Μπάρκα άλλαξε το λουκ στα μαλλιά της, μιας και εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της με μακριές ξανθές άκρες.

Η παρουσιάστρια καλημέρισε το κοινό του «Πάμε Δανάη» και σχολίασε για την αλλαγή στην εμφάνισή της, ότι «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», την ίδια ώρα που οι συνεργάτες της στην εκπομπή, της έλεγαν «με γεια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Η Δανάη Μπάρκα αποχωρίστηκε το καστανό χρώμα, το οποίο είχε τα τελευταία χρόνια και έβαλε πιθανότατα extensions, σε απόχρωση του ξανθού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pame Danai (@pamedanai)

Η παρουσιάστρια είχε πει σε εκπομπή της πρόσφατα, ότι έχει κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά της, σε μικρότερη ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου προβλήθηκαν στην εκπομπή, παλιές φωτογραφίες τόσο της ίδιας, όσο και των υπόλοιπων του πάνελ.

Όταν ήρθε η σειρά της παρουσιάστριας, οι συνεργάτες της, της έδειξαν ένα στιγμιότυπο με την ίδια λίγο μετά την Γ’ Λυκείου, στο οποίο ποζάρει με κόκκινα μαλλιά και γυαλιά ηλίου. «Είναι η πρώτη φορά που έγινα τζίντζερ. Μετά την Γ’ Λυκείου, 17μιση χρονών. Πόσα χρόνια πριν… το 2011. Είχα κάνει όλα τα χρώματα, το έχω ξυρίσει από μια πλευρά, το έχω κάνει φούξια. Με θεία κομμώτρια τι θες να κάνω;» είπε η Δανάη Μπάρκα στον τηλεοπτικό αέρα.

Δανάη Μπάρκα για Πάνο Βλάχο: Ήθελε να βγάλει το άχτι του, όπως κι άλλοι καλλιτέχνες τα παλιά τα χρόνια, σε άλλα καθεστώτα

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε τον στίχο «μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» που τραγούδησε ο Πάνος Βλάχος.

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η κίνηση αυτή του ηθοποιού και τραγουδιστή, την οποία δεν δίστασαν να σχολιάσουν τόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και ο Άρης Πορτοσάλτε.

Η Δανάη Μπάρκα σχολίασε με τη σειρά της στον αέρα της εκπομπής: «Είμαι ανισόρροπη αν πω ότι το θεωρώ λίγο υπερβολή; Δεν ξέρω τη συνέχεια, αλλά μέχρι αυτό που άκουσα, δεν είναι ότι λέει σε κανέναν…».

Ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Η σάτιρα είναι σάτιρα, μου ακούστηκε πολύ σατιρικός ο στίχος. Εμένα το μυαλό μου δεν πήγε σε δολοφονία. Καταννοώ τον κύριο Γεωργιάδη, σε αυτά που γράφει και στην απάντησή του, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου στη δολοφονία».

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε: «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα. Φυσικά και υπάρχουν όρια στη σάτιρα, αλλά νομίζω ότι ο Πάνος Βλάχος τα ξεπέρασε, αυτό βλέπω συνολικά από τη συμπεριφορά του τις τελευταίες εβδομάδες».

Η Δανάη Μπάρκα ανέφερε στη συνέχεια: «Φυσικά και ο κ. Γεωργιάδης έχει ακούσει τα εξ αμάξης, αλλά υπάρχουν και βίντεο που δίνουν τα πατήματα για να ακούσεις τα εξ αμάξης».

Η παρουσιάστρια πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Είναι αυτό που καμιά φορά, τα παλιά τα χρόνια κυρίως, σε άλλα καθεστώτα, είναι αυτό που έκαναν κάποιοι καλλιτέχνες που έβγαζαν το άχτι τους μέσα από το τραγούδι. Νιώθω ότι αυτό πήγε να κάνει ο Πάνος Βλάχος».

Τέλος, είπε: «Και τώρα που είπα εγώ ότι δεν μου φάνηκε υπερβολικό, να μιλήσω μετά την εκπομπή με κάποιον και να μου δώσει ένα άλλο επιχείρημα και να πω: “Ωχ, έχεις δίκιο”. Αυτά αλλάζουν, είναι ανάλογα και από τη σκοπιά που το βλέπεις. Παρόλα αυτά έχουν γίνει πολύ χειρότερα πράγματα και στην κοινωνία μας και από πολιτικούς και γενικότερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments