Lifestyle

Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού της – Εικόνες από το βίντεο κλιπ

Μαρίνα Σάττι: Αυτός είναι ο τίτλος του τραγουδιού της – Εικόνες από το βίντεο κλιπ

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Marina Satti

Για πρώτη φορά εικόνες από το βίντεο κλιπ της ελληνικής συμμετοχής, με τη Μαρίνα Σάττι, στην «Eurovision» που γυρίζεται στο κέντρο της Αθήνας.

Σε πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας για την Eurovision 2024, που θα διεξαχθεί φέτος στο Μάλμε της Σουηδίας, βρίσκεται η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της αυτή την περίοδο.

Η ελληνική συμμετοχή θα πρέπει να καταλήξει στο τραγούδι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι, να ολοκληρώσει την τελική παραγωγή του, αλλά και να το οπτικοποιήσει – κάτι που αναμένεται μάλλον μέσα στον Μάρτιο.

Τα τελευταία χρόνια η ελληνική συμμετοχή συνήθως δημοσιοποιείται μέσα στον Μάρτιο, γύρω στις 10 Μαρτίου (το 2021 και το 2022 κυκλοφόρησε στις 10 Μαρτίου και το 2023 στις 12 Μαρτίου).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ONASSIS STEGI (@onassis.stegi)

Το μεσημέρι της Τρίτης (13/02), η εκπομπή “Super Katerina” προέβαλε πλάνα τα οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, προέρχονται από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του τραγουδιού της ελληνικής συμμετοχής.

Ο δημοσιογράφος υποστήριξε πως το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι θα έχει τον τίτλο “Ζάρι”.

Στα πλάνα φαινόταν η Μαρίνα Σάττι μαζί με μια ομάδα ατόμων, να πραγματοποιεί γυρίσματα στον χώρο του Ηρωδείου και στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Ανάμεσα στους συνθέτες, ανέφερε ο δημοσιογράφος, θα είναι και ο OGE, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν η Μαρίνα Σάττι. Ο ζουρνάς θα είναι το μουσικό όργανο που χαρακτηρίζει το τραγούδι.

Το “γρήγορο” ξέσπασμα της Μαρίνας Σάττι Λίγα λεπτά αργότερα και αφότου η πληροφορία αυτή άρχισε να κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, η Μαρίνα Σάττι ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα οργισμένο story, το οποίο όμως, δευτερόλεπτα μετά διέγραψε.

“Ντροπή σας ρε, αλήθεια. Μηδέν σεβασμός στη δουλειά και τον κόπο του άλλου” έγραψε στην ανάρτησή της η Μαρίνα Σάττι χωρίς να διευκρινίζει σε ποιους απευθύνεται και στο τι την ενόχλησε.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της συμμετοχής της Μαρίνας Σάττι στην Eurovision 2024.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Eurovisionfun.com, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και έτσι ο καταξιωμένος και έμπειρος σκηνοθέτης – χορογράφος έχει πει το “ναι” στην πρόταση της ΕΡΤ και θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής συμμετοχής, στο Μάλμε. Θα είναι δηλαδή αυτός που θα επιμεληθεί την σκηνική εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στην σκηνή του διαγωνισμού. Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν ο Φωκάς θα αναλάβει εξ ολοκλήρου την σκηνική παρουσίαση της Μαρίνας Σάττι ή θα υπάρχουν και άλλοι συνεργάτες στην ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments