Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μεντιλίμπαρ – Εάν σκεφτούμε ότι με αυτό το αποτέλεσμα έχουμε κερδίσει κάτι, θα γελαστούμε

Ολυμπιακός: Μεντιλίμπαρ –  Εάν σκεφτούμε ότι με αυτό το αποτέλεσμα έχουμε κερδίσει κάτι, θα γελαστούμε

Πηγή Φωτογραφίας: [367299] EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε με το δεξί την θητεία του στον Ολυμπιακό

Το παιχνίδι ήταν το παρθενικό στον πάγκο του Ολυμπιακού για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με τον Βάσκο τεχνικό να αρχίζει να νίκη και να δηλώνει ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο 2ο μέρος. 

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ 

Για τη νίκη στο ντεμπούτο του: «Καταρχήν είναι θετικό ότι ξεκινάω με νίκες στις ομάδες μου, ακολουθήθηκε η συνήθεια. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, στο δεύτερο βετλιωθήκαμε η Φερεντσβάρος υποχώρησε, φτιάξαμε ευκαιρίες για γκολ και το βάλαμε».

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Ευτυχώς καταφέραμε να πάμε συνεχώς προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο μας κόστισε η πίεση και δεν καταφέρναμε να βγουμε μπροστά. Διορθωνόμασταν κατά τη διάρκεια του παιχνιιδιού και στο τέλος ήμασταν πολύ ανώτεροι. Ήταν καλό αντι να χειροτερεύουμε, βελτιωνόμασταν στον αγώνα»..

Για το αν είναι το φαβορί ο Ολυμπιακός: «Παίζουμε στην αντίπαλη έδρα, αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, μπορεί να έχουμε το προβάδισμα, όμως εάν σκεφτούμε ότι με αυτό το αποτέλεσμα έχουμε κερδίσει κάτι, θα γελαστούμε. Πάμε εκεί με στόχο τη νίκη». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments