Πολιτική

ΕΦ.ΣΥΝ. για έφοδο Κασσελάκη στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά: “Από σόουμαν έγινε κομπάρσος”

ΕΦ.ΣΥΝ. για έφοδο Κασσελάκη στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά: “Από σόουμαν έγινε κομπάρσος”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),«Οι "Κασσελακικοί" είδαν "γκολ από τα αποδυτήρια", ο κόσμος όμως είδε τον Στέφανο Κασσελάκη από σόουμαν να γίνεται κομπάρσος», αναφέρει στο αιχμηρό της σχόλιο για την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά η ΕΦ.ΣΥΝ.

«Οι "Κασσελακικοί" είδαν "γκολ από τα αποδυτήρια", ο κόσμος όμως είδε τον Στέφανο Κασσελάκη από σόουμαν να γίνεται κομπάρσος», αναφέρει στο αιχμηρό της σχόλιο για την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά η ΕΦ.ΣΥΝ.

Ένα μεγάλο «καρφί» επφύλαξε η Εφημερίδα των Συντακτών για την αιφνιδιαστική παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση για την Κεντροαριστερά που διοργάνωσε η ΕΦ.ΣΥΝ. το βράδυ της Τρίτης, με θέμα «Απέναντι στον Μητσοτάκη, ποιος;», καθώς σε σχόλιο που δημοσιεύθηκε σήμερα στη στήλη των παραπολιτικών αναφέρεται για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι έκλεψε 10 λεπτά δημοσιότητας «και μετά από σόουμαν να γίνεται κομπάρσος».

Παράλληλα έκανε λόγο για ύπαρξη «έμμισθων τρολ» και δημοσιογράφων υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη που θεωρούν πως «δίδαξε επικοινωνία» κλέβοντας τις εντυπώσεις, ωστόσο η εφημερίδα απαντά πως δεν πήρε τον λόγο, καταλήγοντας σε ρόλο κομπάρσου, όπως αναφέρθηκε.

Το σχόλιο της ΕΦ.ΣΥΝ.:

«Πρέπει να έχει κανείς πολιτική τύφλωση για να μην μπορεί να αντιληφθεί πόσο ενδιαφέρον είχε η εξαιρετικά επιτυχημένη προχθεσινή εκδήλωση της “ΕφΣυν”, στην οποία έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο. Αν για το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του η εκδήλωση ήταν ανούσια και αφορούσε -δήθεν- τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, τότε πώς μπορούν να εξηγήσουν πως η πλειονότητα των συγκεντρωμένων προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ; Μπορούμε να αραδιάσουμε καμιά 40αριά ονόματα πρόχειρα. Το επιβεβαίωσε δημόσια (Kontra) και στάθηκε σε αυτό και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, που ήταν παρών. Οι δε “Κασσελακικοί” (έμμισθα τρολ και δημοσιογράφοι) είδαν “γκολ από τα αποδυτήρια” του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που “δίδαξε επικοινωνία” και πήρε όλο το χαρτί. Ο κόσμος όμως είδε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην παίρνει τον λόγο, να κλέβει 10 λεπτά δημοσιότητας και μετά από σόουμαν να γίνεται κομπάρσος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments