Lifestyle

Πετρουλάκη: «Με τις κόρες μου “περνάω” από χίλια δύο κύματα – Είμαστε στο στάδιο της αποκαθήλωσης»

Πετρουλάκη: «Με τις κόρες μου “περνάω” από χίλια δύο κύματα – Είμαστε στο στάδιο της αποκαθήλωσης»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eleni Petroulaki

«Δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν σε καμία περίπτωση» ανέφερε

Η Ελένη Πετρουλάκη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση της με τις κόρες της.

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε στην εκπομπή «Μαμά-δες» κι ανέφερε πως οι κόρες της βρίσκονται στην ηλικία που την κρίνουν πλέον, πολύ αυστηρά.

«Με τις κόρες μου τώρα, δεν είμαστε στο στάδιο που με θαυμάζουν. Σε καμία περίπτωση. Είμαστε στο στάδιο που με κρίνουν και πολύ αυστηρά μάλιστα. Είμαστε σε αυτό το στάδιο της αποκαθήλωσης», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki 🇬🇷 (@elenipetroulaki)

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από χίλια δυο κύματα περνάω. Ως πεθερά δεν νομίζω ότι θα είμαι αυστηρή. Αν είναι καλός ο γαμπρός μου και φέρεται καλά στην κόρη μου, δεν θέλω κάτι άλλο».

Τέλος, ανέφερε πως με τις κόρες της συζητάνε για την προσωπική τους ζωή. «Ευτυχώς, τα κορίτσια μου μιλάνε για τα προσωπικά τους. Ο Ήλια σαν μπαμπάς πετάει το μπαλάκι στη μαμά. Επειδή είναι κορίτσια, η σχέση μαμάς και κόρης είναι διαφορετική, δεν θα κάτσουν να μιλήσουν στον μπαμπά τους για τα προσωπικά τους, σε καμία περίπτωση», είπε κλείνοντας.

Ελένη Πετρουλάκη: Δεν έχω καμία σχέση με τη ζυγαριά μου, ο καλύτερος μετρητής είναι το πιο στενό μου τζιν

Η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε για τις ανασφάλειες που μπορεί να έχουν οι γυναίκες, τις κόρες της αλλά και το θέμα-ταμπού της εμμηνόπαυσης.

Η γυμνάστρια έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά, είπε: «Όλοι έχουμε ανασφάλειες, αλλά το θέμα είναι να τις αντιληφθούμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτές».

Όσον αφορά στη σχέση της με τη ζυγαριά σχολίασε η γυμνάστρια: «Δεν έχω καμία σχέση με την ζυγαριά μου. Ο καλύτερος μετρητής είναι το πιο στενό μου τζιν».

Παράλληλα, για τη συμβουλή που δίνει η ίδια στις κόρες της, δήλωσε: «Το σημαντικό είναι να καταλάβουν ότι η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και αυτό που αισθανόμαστε σαν ελάττωμα, να το βελτιώσουμε και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, όποια ηλικία και αν έχουμε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ζήτημα της εμμηνόπαυσης: «Δηλωμένες στην Ελλάδα στατιστικά υπάρχουν περίπου 25 χιλιάδες γυναίκες που έχουν επισκεφθεί γυναικολόγο. Δεν κάνουν καν τις απαραίτητες εξετάσεις, δεν ξέρουν καν αν είναι στην εμμηνόπαυση, ή στην προεμμηνόπαυση, ή στην κλιμακτήριο. Είναι ταμπού ακόμα. Στην περίοδο της εμμηνόπαυσης μια γυναίκα αν δεν κάνει κάτι, 10 κιλά θα τα πάρει έτσι κι αλλιώς. Και ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς».

Και συμπλήρωσε: «Πρέπει να απευθύνουμε σε ειδικό να μας φτιάξει το πλάνο διατροφής που μας ταιριάζει και παράλληλα χρειάζεται και ένα ειδικό πρόγραμμα άσκησης. Η γυναίκα όταν αρχίζει η κλιμακτήριος και μπαίνει στην εμμηνόπαυση, δεν μπορεί να κάνει έντονη άσκηση. Μπορεί να κάνει σε καθημερινή βάση μέχρι μια συγκεκριμένη ώρα, το πολύ μισή ώρα με 40 λεπτά. Όχι παραπάνω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments