Lifestyle

Τριαντάφυλλος: “Με στεναχώρησε που έφυγε η Ελευθερία Ελευθερίου από το σχήμα” [vid]

Τριαντάφυλλος: “Με στεναχώρησε που έφυγε η Ελευθερία Ελευθερίου από το σχήμα” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Triantafillos - Τριαντάφυλλος

«Τι να κάνω; Να φύγω κι εγώ, επειδή έφυγε η Ελευθερία;» σχολίασε ο τραγουδιστής

Ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στην ξαφνική αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το κοινό τους σχήμα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Triantafyllos Chatzinikolaou (@triantafyllos_chatzinikolaou)

Ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αναφέρθηκε στη συνάδερφό του, ενώ εξήγησε πως στενοχωρήθηκε πολύ με αυτή την εξέλιξη.

«Εγώ απλά είμαι ένας υπάλληλος που τραγουδάω. Μακάρι να αγοράσω ένα μαγαζί δικό μου και να έχω εκεί την Ελευθερία να τραγουδάει συνέχεια, για όλα τα χρόνια. Μακάρι να πάρω 50% ποσοστά και να πω να ξανάρθει», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Με στενοχώρησε πάρα πολύ που έχει φύγει και θα ήθελα να είμαστε μαζί, αλλά τι να κάνω;».

Ανέφερε επιπλέον, πως δεν υπάρχει κάτι που περνά από το χέρι του και μπορεί να κάνει για να επιστρέψει η Ελευθερία Ελευθερίου στο σχήμα.

«Εγώ έλεγα “όχι, να μη φύγει”. Λέω πάντα τα καλύτερα για την Ελευθερία, αλλά τι άλλο να κάνω; Καταλαβαίνω ότι μπορεί να αισθάνεται άσχημα, αλλά δεν φταίω εγώ. Δεν είναι δικό μου το μαγαζί. Να φύγω κι εγώ, επειδή έφυγε η Ελευθερία;», σχολίασε.

Ελευθερία Ελευθερίου για την αποχώρηση από το σχήμα με τον Τριαντάφυλλο: Σέβομαι τον εαυτό μου

Η Ελευθερία Ελευθερίου εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο αποχώρησε από το μουσικό σχήμα όπου θα συνεργαζόταν με τον Τριαντάφυλλο.

Όπως είπε η τραγουδίστρια στο «Happy Day», η αιτία έχει να κάνει με μεγάλη χρηματική μείωση στις απολαβές της. Αρχικά, η Ελευθερία Ελευθερίου είπε: «Δεν πήρα θέση για να πω τους κύριους λόγους για τους οποίους έχω αποχωρήσει».

Στην πορεία των δηλώσεών της, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Νομίζω ότι μετά από μία δήλωση που έχω δει του επιχειρηματία, μπορώ πλέον να πάρω θέση και να το πω. Ο λόγος ήταν μία πολύ μεγάλη μείωση που έγινε. Θεωρώ ότι σε ένα επιτυχημένο σχήμα που ήμασταν, με τον ρόλο που είχα και το έργο και τη δουλειά που έκανα, επειδή σέβομαι πάνω από όλα τον εαυτό μου, πήρα την απόφαση με πάρα πολλή ενσυναίσθηση να αποχωρήσω και είμαι πάρα πολύ καλά με αυτό».

Τέλος, η Ελευθερία Ελευθερίου πρόσθεσε: «Δεν είχε λήξει η σύμβαση και αυτό ήταν που με πίκρανε κυρίως. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου είχε συμβεί ποτέ, πρώτη φορά, παρόλα αυτά το αφήνω πίσω και προχωράω παρακάτω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments