Lifestyle

Άντζελα Γκερέκου: Οι άνθρώπινες σχέσεις είναι η πιο μεγάλη παρακαταθήκη μας [vid]

Άντζελα Γκερέκου: Οι άνθρώπινες σχέσεις είναι η πιο μεγάλη παρακαταθήκη μας [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Άντζελα Γκερέκου

Άντζελα Γκερέκου: «Επιστρέφω στο θέατρο μετά από 26 χρόνια - Είναι μαγικός χώρος»

Η Άντζελα Γκερέκου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την κόρη της, την επιστροφή της στο θέατρο, αλλά και για τις ανθρώπινες σχέσεις.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και δήλωσε αρχικά: «Έχω πει τα σ’αγαπώ μου. Στους γονείς μου δεν τα είχα πει τόσο, αλλά τα τελευταία χρόνια, προσπάθησα να το αναπληρώσω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Άντζελα Γκερέκου (@angela_gkerekou_fan)

Πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ τουλάχιστον στη ζωή που έχω διανύσει, λέω ότι οι άνθρώπινες σχέσεις είναι η πιο μεγάλη παρακαταθήκη μας».

Όσο για την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, δήλωσε: «Είναι φοιτήτρια του θεάτρου Τέχνης. Από πολύ μικρή είχε δείξει ότι της αρέσει αυτός ο τρόπος έκφρασης. Εγώ της έλεγα “παιδί μου να σπουδάσεις και κάτι άλλο, δεν βλέπεις και τη μαμά που σπούδασε Αρχιτεκτονική;”. Τώρα που το λες, ωραία θα ήταν να παίξουμε μαζί στη σκηνή».

Τέλος, αναφέρθηκε στην επιστροφή της στο θέατρο, όπου είχε να εμφανιστεί 26 χρόνια.

«Είχα 26 χρόνια να παίξω στο θέατρο. Δεν είχα δώσει στο θέατρο τόσο πολύ από τον εαυτό μου, γιατί ασχολήθηκα με κινηματογράφο και τηλεόραση», εξήγησε.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Πρώτη φορά με βλέπει η κόρη μου στο θέατρο, ενώ τον μπαμπά της τον έβλεπε πολύ στη σκηνή, με αποτέλεσμα εμένα να με βλέπει πιο πολύ ως πολιτικό. Έβλεπε σκηνές από παλιά σίριαλ και γελούσε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments