Ελλάδα

Κορινθία: Δημοτικός υπάλληλος ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών-Εργαζόταν με τηλεργασία

Κορινθία: Δημοτικός υπάλληλος ο πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών-Εργαζόταν με τηλεργασία

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Είχε μεταταχθεί στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου το 2020 για λόγους υγείας, σύμφωνα με τον δήμαρχο

Είχε μεταταχθεί στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου το 2020 για λόγους υγείας, σύμφωνα με τον δήμαρχο

Νέες διαστάσεις παίρνει το θρίλερ με τον 46χρονο πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ανακαλύφθηκαν στην Κορινθία μετά την αποκάλυψη ότι ο ίδιος όχι μόνο εργαζόταν ως δημοτικός υπάλληλος σε δήμο της Εύβοιας αλλά εργαζόταν μέσω… τηλεργασίας!

Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου, Νίκος Γουρνής, ο εν λόγω άνδρας, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με δικογραφία για απείθεια στο νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο, το 2020 έγινε μετάταξή του στον δήμο για λόγους υγείας.

«Παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως όπως μου είπαν από την προηγούμενη διοίκηση» είπε ο κ. Γουρνής προσθέτοντας ότι «μέσα στις υπηρεσίες είπαν ότι τις δουλειές που του είχαν αναθέσει, τις είχε κάνει» χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι ακριβώς ήταν αυτές οι εργασίες.

Ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου πρόσθεσε, επίσης, ότι έχει στείλει δύο φορές έγγραφο στον 46χρονο προκειμένου να του δώσει εξηγήσεις για το καθεστώς εργασίας του στον δήμο, με ποιο νομικό πλαίσιο εργάζεται ή αν μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται.

Υπενθυμίζεται ότι τα προηγούμενα 24ωρα ο 46χρονος σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να στείλει τα παιδιά του στο σχολείο επειδή δεν έχει τα 50 λεπτά για το κάθε ένα από τα τετράδια που ζητούν οι δάσκαλοι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments