Ελλάδα

Συνελήφθη ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει σε λαγούμι στην Κορινθία

Συνελήφθη ο 47χρονος πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που ζει σε λαγούμι στην Κορινθία

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Στη σύλληψη του 47χρονου πατέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που μένει σε λαγούμια στην Κορινθία προχώρησε η ΕΛΑΣ, μετά από την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα το πρωί της Κυριακής, η οποία αρχικά οδήγησε στην προσαγωγή του.

Στο Παίδων ο 15χρονος που ήταν μαζί του - Αναζητούνται η μητέρα και τα υπόλοιπα παιδιά

Στη σύλληψη του 47χρονου πατέρα της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που μένει σε λαγούμια στην Κορινθία προχώρησε η ΕΛΑΣ, μετά από την επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα το πρωί της Κυριακής, η οποία αρχικά οδήγησε στην προσαγωγή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθη για για απείθεια σχετικά με τον Νόμο για την υποχρεωτικότητα φοίτησης των παιδιών σε σχολείο.

Μαζί του ήταν κι ένας 15χρονος, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο Παίδων για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Παράλληλα, αναζητούνται τα υπόλοιπα ανήλικα παιδιά, αλλά και η μητέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο είχαμε εισαγγελική παρέμβαση για το συγκεκριμένο θέμα μετά τη δημοσιοποίησή του από ένα επεισόδιο που σημειώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο ανάμεσα στην οικογένεια και κυνηγών, με αποτέλεσμα σε επιχείρηση της Αστυνομίας να βρεθούν αυτοσχέδια πυροβόλα όπλα, φυσίγγια, τόξα, βέλη, μαχαίρια και τσεκούρια, ενώ ακολούθησε η σύλληψη των γονέων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments