Lifestyle

Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής για μαϊμού εμβολιασμό σε νυχτερινό κέντρο

Βέρτης: Στο εδώλιο ο τραγουδιστής για μαϊμού εμβολιασμό σε νυχτερινό κέντρο

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Nikos Vertis

Στο εδώλιο θα βρεθεί τον Ιούνιο ο Νίκος Βέρτης που φέρεται ότι προσέλαβε ψευτογιατρό για μαζικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού σε 30 μουσικούς της ορχήστρας του, πριν αρχίσουν τις συναυλίες τους στο Ισραήλ

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών κατά του Νίκου Βέρτη, του στενού συνεργάτη του Χαράλαμπου Καμπά και του Κύπριου ψευτογιατρού που εμβολίασε με άγνωστο υγρό πάνω από τριάντα άτομα τον Απρίλιο του 2021, προκειμένου να ταξιδέψουν στο Ισραήλ για συναυλίες του τραγουδιστή. Η δίκη αναμένεται να γίνει τον Ιούνιο.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Νοέμβριο του 2022 έπειτα από καταγγελία δύο μουσικών από την ορχήστρα του τραγουδιστή, του Περικλή Αλιώπη και του Μάνου Επιτροπάκη, με τον πρώτο να προχωρεί σε μήνυση κατ’ αγνώστων και το δεύτερο να δηλώνει μάρτυρας στη μήνυση. Μάλιστα, ο μεν πρώτος παραιτήθηκε, ο δε δεύτερος απολύθηκε από την ορχήστρα.

Νίκος Βέρτης: Το χρονικό της υπόθεσης του “μαϊμού” εμβολιασμού

Ο εμβολιασμός τόσο του Νίκου Βέρτη όσο και της ορχήστρας του έγινε από έναν γιατρό από την Κύπρο, τον οποίο έστειλε η ισραηλινή εταιρεία παραγωγής που διοργάνωνε τις συναυλίες. Η πρώτη δόση του εμβολίου έγινε στις 13 Απριλίου 2021. Ωστόσο, η κάρτα εμβολιασμού έχει καταγεγραμμένες άλλες ημερομηνίες. Οι κάρτες φέρουν σφραγίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας και τις παρέλαβαν οι μουσικοί του Νίκου Βέρτη στο αεροδρόμιο λίγο πριν από την πτήση τους.

Σημειώνεται ότι την περίοδο εκείνη η πλατφόρμα που είχε ανοίξει για εμβολιασμό στη χώρα δεν κάλυπτε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η ισραηλινή εταιρεία τούς διαβεβαίωσε πως ο εμβολιασμός μπορούσε να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος με ασφάλεια κι έτσι έγινε στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής.

View this post on Instagram

A post shared by Nikos Vertis (@nvertis)

Για την είσοδο στη χώρα του Ισραήλ δεν αρκούσε το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Έπρεπε να διενεργηθεί και τεστ αντισωμάτων, στο οποίο διαπίστωσαν πως είχαν μηδενικά αντισώματα ένα εικοσιτετράωρο αργότερα. Επικοινώνησαν με την εταιρεία και τον… ψευτογιατρό και τους είπαν πως τα αντισώματα δεν αναπτύσσονται αμέσως. Ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του επέστρεψαν στην Ελλάδα, λόγω της επίθεσης που δέχτηκε το Ισραήλ, χωρίς να πραγματοποιήσουν τις εμφανίσεις τους. Ωστόσο, παρά τις δύο δόσεις που τους έκανε ο ψευτογιατρός, τα αντισώματα που είχαν εξακολουθούσαν να είναι μηδενικά.

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με δεκαεπτά συνεργάτες και μουσικούς κατέθεσαν μήνυση προς τον ψευτογιατρό. Οι δύο πρώην μουσικοί του στρέφονται και κατά του Νίκου Βέρτη για το περιστατικό των «μαϊμού» εμβολιασμών, ενώ ο ψευτογιατρός κατηγορείται και για άλλους «μαϊμού» εμβολιασμούς στην Κύπρο.

Δημοσιεύθηκε στην Ontime

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments