Lifestyle

Κονδυλάτος: «Κανείς δεν είπε ότι μου κάνουν bullying όταν ο Μουτσινάς είπε ότι ψευδίζω»

Κονδυλάτος: «Κανείς δεν είπε ότι μου κάνουν bullying όταν ο Μουτσινάς είπε ότι ψευδίζω»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Pericles Kondylatos

Κονδυλάτος: «Έχω σβήσει τον Ν. Μουτσινά από το Instagram που με κοροΐδευε και τη Μπάρκα»

O Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τη λίστα με άτομα της showbiz που έχει μπλοκάρει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Από την ελληνική showbiz όχι, δεν έχω μπλοκάρει. Αλλά έχω σβήσει πάρα πολλά άτομα που έχουν μιλήσει άσχημα για εμένα. Δεν μπορώ να τους ονοματίσω όλους, όλες οι εκπομπές έχουν μιλήσει άσχημα για εμένα…

Ο Νίκος Μουτσινάς με κορόιδευε, η Δανάη Μπάρκα. Ποιον να πρωτοθυμηθώ; Νομίζω οι περισσότεροι έχουν εκφραστεί αρνητικά για εμένα. Ανήκει στο παρελθόν αυτό με τον Νίκο Μουτσινά αλλά με παρίστανε ότι ψευδίζω. Το οποίο είναι αλήθεια. Αλλά κανένας δεν βγήκε τότε να πει ότι μου κάνει bullying ή body shaming. Όταν βγήκα εγώ και έιπα για τα κιλά, με βρίσανε όλοι και είπαν οτι κάνω body shaming. Τότε ομως ήταν εντάξει να βγει ένας άνθρωπος και να παριστάνει εμένα που ψευδίζω».

Περικλής Κονδυλάτος: «Με αυτά τα κιλά που είναι η Δανάη Μπάρκα στα 50 της δεν θα…»

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έδωσε συνέχεια στην κόντρα του με τη Δανάη Μπάρκα ενώ απάντησε γιατί δεν πήγε τρίτη φορά στο Survivor.

«Φοβούνται πως η ομοφυλοφιλία τους…»

«Υπάρχουν ήδη άνθρωποι που είναι σε αυτή την κατάσταση. Σε αυτούς τους ανθρώπους τι να τους πούμε; Εάν ο ένας γονιός πάθει κάτι, να μην έχει ο άλλος γονιός δικαίωμα και να μπει το παιδί σε ορφανοτροφείο;», είπε.

«Το μόνο που πρέπει να μας ενδιαφέρει σε σχέση με τα παιδιά είναι η προστασία τους. Φοβούνται πως εάν χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα επειδή είναι ομοφυλόφιλοι, ότι η ομοφυλοφιλία τους δεν θα αφήσει τα παιδιά να μεγαλώσουν σωστά; Εγώ που είχα ετερόφυλους γονείς μεγάλωσα τέλεια;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια.

«Με αυτά τα κιλά που είναι η Δανάη Μπάρκα στα 50 της δεν θα…» Σε ό,τι αφορά το θέμα με τη Δανάη Μπάρκα είπε:

«Δεν είπα κάτι κακό για τα παραπάνω κιλά από εκεί που είχαμε πρόβλημα με τη συμπερίληψη φτάσαμε στο σημείο να το κάνουμε πρότυπο. Για μένα η Δανάη Μπάρκα έκανε πολλά φάουλ στη σειρά. Ο τρόπος που μίλησαν για μένα ήταν τρόπος που δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Με αυτά τα κιλά που είναι, επειδή δεν έχω πρόβλημα με αυτό και είναι πανέμορφη κοπέλα, όταν φτάσει 50 χρονών δεν θα είναι υγιής. Δεν σχολίασα τα δικά της κιλά, αυτή σχολίασε τη δική μου δουλειά. Αυτό δεν είναι bullying;».

Το Survivor του άφησε κακή γεύση, σύμφωνα με όσα είπε ο Περικλής Κονδυλάτος, διότι όταν τον προσέγγισε η παραγωγή για δεύτερη φορά στηρίχτηκε σε όσα του είπαν. Τη δεύτερη σεζόν που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης έγιναν πράγματα τα οποία δεν μπορεί να αποκαλύψει, διότι θα τον τρέχουν στα δικαστήρια, όπως είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments