Lifestyle

Που εργάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του; [vid]

Που εργάζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: posted.gr/Όλοι ζητάνε τον Πέτρο Φιλιππίδη: Βροχή οι προτάσεις από τα μεγαλύτερα θέατρα, τον θέλουν όλοι οι παραγωγοί

Έχει ανακτήσει με τους περισσότερους φίλους του ηθοποιούς τις σχέσεις έστω και αν έχει παράπονα

Στις 3 Ιουνίου θα καθίσει ξανά στο εδώλιο του Εφετείου αυτή τη φορά ο Πέτρος Φιλιππίδης. Τι είπε στη Super Κατερίνα ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος;

«Όλοι αυτοί που μιλάγανε σαν να ήταν ένοχος πώς αισθάνονται τώρα; Είχαν εξαφανίσει το τεκμήριο αθωότητας. Αθωώθηκε για τους δύο βιασμούς.

Δεν έχω το δικαίωμα να απαντήσω αν εργάζεται ή η σύζυγός του. Εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα. Θα ήθελα να μην υπεισέλθω, εργάζεται για τα προς το ζην. Περιμένει πότε θα ξεκινήσει το Εφετείο για να αθωωθεί και για τις απόπειρες βιασμού.

View this post on Instagram

A post shared by Tlife.gr (@tlifegr)

Θα είναι όλα διαφορετικά στο Εφετείο. Αυτή η υπόθεση είναι πάρα πολύ ασθενής» ισχυρίστηκε ενώ όπως «έχει ανακτήσει με τους περισσότερους φίλους του ηθοποιούς τις σχέσεις έστω και αν έχει παράπονα».

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε»

Στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα! και τον Κώστα Τσουρό έκανε δήλωση ο Πέτρος Φιλιππίδης εν αναμονή του Εφετείου για τις υποθέσεις βιασμού που τον βαρύνουν.

«Έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη και από εδώ και πέρα περιμένω το Εφετείο. Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου», ήταν τα λόγια του.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή δεν ψάχνει δουλειά ως ταξιτζής όπως ακούστηκε αλλά κάνει μεταφράσεις και βρίσκεται απομονωμένος με τη σύζυγό του.

View this post on Instagram

A post shared by POPAGANDA (@popagandagr)

«Παραμένει σιωπηλός σεβόμενος τη Δικαιοσύνη» είπε ο παρουσιαστής που μίλησε μαζί του. «Άκουσα έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολύ δύσκολα, είναι σκεπτικός και σκέφτεται τι θα γίνει από δω και πέρα. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι δεν θέλει να τον λυπούνται».

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη τάραξε τα νερά του θεάτρου μετά τις καταγγελίες για βιασμό και απόπειρα βιασμού που έγιναν εις βάρος του.

Η δίκη απασχόλησε επί δέκα μήνες την επικαιρότητα και ο ηθοποιός έμεινε ένα χρόνο στη φυλακή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments