Focus

Tom Cruise: Πόσο αδίστακτος είναι τελικά όταν σβήνουν τα φώτα;

Tom Cruise: Πόσο αδίστακτος είναι τελικά όταν σβήνουν τα φώτα;

Πηγή Φωτογραφίας: Mike Marsland/gq-magazine.co.uk/

Η πρώην μάνατζέρ του επιβεβαιώνει όσα -μάλλον- ήδη γνωρίζαμε...

Έχουμε δει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια διάσημους celebrities να βρίσκονται στο επίκεντρο για τους πιο λάθος λόγους. Έχουμε δει ανθρώπους που στο παρελθόν έχουν βρεθεί κοντά τους, να μιλούν γι’ αυτούς με αρκετά σκληρά λόγια. Τώρα, έφτασε η στιγμή του Tom Cruise. Βέβαια, στη δική του περίπτωση υπήρχαν ήδη κάποια δείγματα -ας είμαστε ειλικρινείς- αλλά τα όσα είπε η πρώην μάνατζέρ του, Eileen Berlin γι’ αυτόν, έρχονται να επιβεβαιώσουν πολλά πράγματα και να μας δείξουν το πραγματικό του πρόσωπο.

View this post on Instagram

A post shared by Harmeet (@harmeet__17)

Τελικά τι κρύβεται πίσω από τη λάμψη; Η πραγματικότητα και το σκληρό πρόσωπό της

Υπάρχουν οι άνθρωποι που γενικότερα χτίζουν όμορφες και ισχυρές σχέσεις με όσους συνεργάζονται, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που προτιμούν να κρατούν πάντα τις δικές τους αποστάσεις. Να βάζουν μερικά όρια και να συμπεριφέρονται ακόμη και με τον πιο σκληρό τρόπο, έχοντας δομήσει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο τη ζωή τους. Ο Tom Cruise -δεδομένα- ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Δεν είναι ο πιο εύκολος χαρακτήρας, δεν είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και γενικότερα, προσπαθεί ο ίδιος να επιβάλλει πάντα τους δικούς του όρους. Όλο αυτό, προφανώς δημιουργεί κι αρκετές δυσκολίες στις διαπροσωπικές του σχέσεις κι είναι -ίσως- κι αυτός ένας λόγος που κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά γι’ αυτόν. Το μεγάλο «χτύπημα» ωστόσο, ήρθε από έναν άνθρωπο που έχει περάσει πολύ χρόνο μαζί του, τον έχει βοηθήσει κι έχει σταθεί στο πλευρό του. Όταν κλήθηκε να μιλήσει γι’ αυτόν η Eileen Berlin, δεν μέτρησε τα λόγια της. Ήταν η δική της στιγμή. Η στιγμή που θέλησε να μοιραστεί τη δική της αλήθεια και η πρώην μάνατζέρ του, το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο.

«Ήταν κυκλοθυμικός και θύμωνε ακόμα και με ένα χτύπημα των δακτύλων σου. Ήταν σαν κάτι να σιγοκαίει μέσα του που σιγά σιγά έβραζε και τότε ερχόταν η έκρηξη. Το αποδίδω στις ανασφάλειές του», έχει πει σε συνέντευξή της στην Daily Mail. Παραδέχθηκε πως δεν ήταν εύκολο να συνεργαστεί κανείς μαζί του. Δεν ήταν και -φυσικά- δεν είναι και τώρα. Μεγαλώνοντας απέκτησε ακόμη πιο σκληρές συνήθειες και ο χαρακτήρας του έγινε πιο δύσκολος. Όπως είπε η Berlin, τα δείγματα ήταν ξεκάθαρα από όταν ήταν ακόμη πολύ μικρός. Στα 19 του χρόνια, του έκανε δώρο ένα album με μία πλούσια συλλογή από αποκόμματα από εφηβικά περιοδικά, που τον χαρακτήριζαν το νέο next big thing του Hollywood, ωστόσο, ο νεαρός -τότε- Tom δεν μπορούσε να εκτιμήσει ούτε αυτό! «Θεωρώ τον εαυτό μου ενήλικα και όχι εφηβικό είδωλο», της απάντησε όπως αποκάλυψε η ίδια κι αυτή η αντίδραση, ήταν ενδεικτική του τρόπου σκέψης του.

Η ματαιοδοξία και η σκληρή στάση

Για έναν άνθρωπο με τόσο μεγάλη λάμψη και φήμη, είναι πολύ σημαντικό να συντηρεί ένα προφίλ ευχάριστο, θετικό. Είναι σημαντικό να είναι δημοφιλής. Ο Tom Cruise -όμως- έχει φροντίσει να ακολουθήσει ένα διαφορετικό μονοπάτι. Η ζωή του δεν ήταν πάντα εύκολη και όπως πολλοί άλλοι, έτσι κι αυτός χρειάστηκε να περάσει από πολλά στάδια προκειμένου να φτάσει εδώ όπου βρίσκεται σήμερα. Χρειάστηκε να δουλέψει ακόμη κι ως σερβιτόρος για να συντηρήσει τον εαυτό του, αλλά και πάλι, τα χρήματα δεν ήταν αρκετά. Τότε, σε εκείνη τη δύσκολη περίοδο, ο άνθρωπος που στάθηκε στο πλευρό του ήταν η Eileen Berlin. Η πρώην μάνατζέρ του και ο σύζυγός της του έδωσαν τη δυνατότητα να μείνει μαζί τους, όμως ακόμη και τότε, ο Tom δεν άργησε πολύ να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Μετά από τις πρώτες του επιτυχίες, ξεκίνησαν οι εξωπραγματικές απαιτήσεις. Τι ακριβώς ζητούσε; Ποιες ήταν οι αξιώσεις του;

Όπως εξομολογήθηκε στην επίμαχη συνέντευξη η Berlin, μεταξύ άλλων, ζητούσε έναν εγγυημένο μισθό 75.000 δολαρίων, ήθελε να μετακινείται αποκλειστικά με αεροπλάνο, απαιτούσε να μένει σε ακριβά ξενοδοχεία στη διάρκεια των γυρισμάτων της κάθε ταινίας του, ήθελε να του πληρώνουν γυμναστήριο, ιατρικές εξετάσεις και -last but not least- να έχει το καλύτερο καμαρίνι από όλους τους συνεργάτες του. «Ήταν πολύ εγωκεντρικός. Όλα περιστρέφονταν γύρω από το “εγώ” του», σημείωσε η πρώην μάνατζέρ του και αν κρίνει κανείς από όλα τα παραπάνω, μάλλον έχει απόλυτο δίκιο. Όσο για την εικόνα του; Είναι κάτι που τον απασχολεί σε υπερβολικό βαθμό -σύμφωνα πάντα με την ίδια- και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του εδώ και χρόνια, θέλοντας να διατηρήσει τη νεανική του εικόνα: «Έχει χτίσει μια… “αύρα” γύρω του. Πιστεύω ότι θα κάνει ό,τι χρειάζεται για να διατηρήσει τη νεανική του εικόνα όσο το δυνατόν περισσότερο και θα πολεμήσει οτιδήποτε σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του».

View this post on Instagram

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Έχουμε δει σπουδαία και πολύ λαμπερά πρόσωπα στο Hollywood να χάνουν αρκετή από τη δύναμή τους, όταν αποκαλύφθηκε το πραγματικό τους πρόσωπο. Στην περίπτωση του Tom Cruise -ωστόσο- δε φαίνεται να ισχύει το ίδιο. Έχει δει πολλούς να μιλούν γι’ αυτόν με σκληρό τρόπο, έχει βρεθεί στο επίκεντρο για τους πιο λάθος λόγους, έχει δει να κάνουν την εμφάνισή τους μεγάλα σκάνδαλα με φόντο ακόμη και την προσωπική του ζωή, αλλά η αλήθεια είναι πως -για την ώρα- ο ίδιος εξακολουθεί να ανήκει στους A-listers που μονοπωλούν το ενδιαφέρον, με κάθε κόστος. «Ο Tom δεν κατάφερε ποτέ να βρει την πραγματική ευτυχία», κατέληξε η Berlin στη συνέντευξή της κι αυτή, είναι η πιο σκληρή αλήθεια, για έναν άνθρωπο που μοιάζει να τα έχει όλα, αλλά μάλλον δεν έχει τίποτα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments