Trash

Usher: Πήρε το πιο ζεστό χειροκρότημα στο Super Bowl

Usher: Πήρε το πιο ζεστό χειροκρότημα στο Super Bowl

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/nikkyartandwine

Super Bowl: Η σέξι εμφάνιση του Usher χωρίς μπλούζα στη σκηνή με την Alicia Keys

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανέμεναν με τεράστιο, με απίστευτο ενδιαφέρον το Halftime Show του Super Bowl. Τα ξημερώματα -λοιπόν- όλη η Αμερική -κι όχι μόνο- απόλαυσε ένα φαντασμαγορικό act, με πρωταγωνιστή τον Usher -κι όχι μόνο- στο μεγάλο του comeback στη σκηνή, ενώ φυσικά, υπήρξε και αρκετή λάμψη στις εξέδρες. Πολλοί A-listers έδωσαν το «παρών» στο «Allegiant Stadium» του Λας Βέγκας και μεταξύ αυτών, ήταν και η Taylor Swift που συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα επάνω της, σε μία ιδιαίτερη και πολύ ξεχωριστή στιγμή για την ίδια.

View this post on Instagram

A post shared by Usher (@usher)

Συνεχίστε να διαβάζετε, για να ανακαλύψετε ό,τι συνέβη σε μία ακόμη iconic βραδιά, με τρομερό φινάλε!

Μαγικές εικόνες, μαγικές στιγμές! Η Taylor Swift και η μεγάλη ανατροπή

Για μία ακόμη χρονιά, δύο ομάδες με ξεχωριστή ιστορία διασταύρωσαν τα «ξίφη» τους σε έναν σπουδαίο τελικό. Από τη μία, οι Kansas City Chiefs και από την άλλη, οι San Fransisco 49ers. Τέθηκαν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό του NFL κι αυτοί που τελικά χαμογέλασαν στο τέλος, ήταν οι πρώτοι. Η παρέα του Γιώργου Καρλαύτη κατέκτησε για 4η φορά στην ιστορία της το Super Bowl, σε έναν απίθανο τελικό τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Λας Βέγκας της Νεβάδα, την ώρα που οι 49ers Σαν Φραντσίσκο, που είχαν το προβάδισμα τόσο στο ημίχρονο, όσο και σε σχεδόν όλη τη διάρκεια του αγώνα, είδαν τον τίτλο να… γλιστράει μέσα από τα χέρια τους στο τέλος. Ο αρχηγός των Chiefs κατάφερε δύο λεπτά πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα να ισοφαρίσει σε 19-19 και να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, μόλις για μόλις δεύτερη φορά στην ιστορία του Super Bowl.

Εκεί, έγινε το 25-22 και κάπως έτσι, οι Chiefs πανηγύρισαν το Super Bowl LVIII, με τα βλέμματα όλων να στρέφονται στην Taylor Swift, που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της στις εξέδρες του «Allegiant Stadium», βλέποντάς τον αγαπημένο της, Travis Kelce να στέφεται πρωταθλητής. Σε μία περίοδο που και η ίδια μονοπωλεί συνεχώς το ενδιαφέρον, είδε τον σύντροφό της να πανηγυρίζει μία τεράστια επιτυχία και φυσικά, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Το video με τις αντιδράσεις της έχει ήδη γίνει viral παντού, σε όλα τα social media και οι fans της δε χορταίνουν να τη βλέπουν σε μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, να βιώνει την απόλυτη ευτυχία! Τρομερή…

Το λαμπερό show

Ωστόσο, η Taylor Swift δεν ήταν το μοναδικό πρόσωπο που μαγνήτισε τα βλέμματα σε αυτή την iconic βραδιά. Αυτή τη χρονιά, ήταν ο Usher αυτός που χάρισε σε όλους όσους απόλαυσαν τη φαντασμαγορική βραδιά ένα ξεχωριστό show, με τον γνωστό performer να εμφανίζεται στο διάλειμμα του κορυφαίου αγώνα του αμερικανικού ποδοσφαίρου μαζί με μια ομάδα τραγουδιστων και χορευτών. Το Halftime Show ήταν και φέτος -λοιπόν- άκρως εντυπωσιακό, με τους fans του NFL να… ουρλιάζουν, βλέποντας τον Usher να ανεβαίνει στη σκηνή του «Allegiant Stadium». Ο κάτοχος των οκτώ Grammys, άνοιξε το show με το «Caught Up» και στη συνέχεια, ερμήνευσε μερικές από τις πιο γνωστές και μεγαλύτερες επιτυχίες του, όπως τα «U Don’t Have to Call», «My Boo» και «Burn», ενώ την ίδια στιγμή το κοινό… παραληρούσε στις εξέδρες.

View this post on Instagram

A post shared by Usher (@usher)

Εξίσου μοναδική, ήταν και η στιγμή που η Alicia Keys εμφανίστηκε, φορώντας ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο outfit μπροστά από ένα πιάνο, ενώ στο show συμμετείχαν κι άλλοι διάσημοι καλλιτέχνες της R&B μουσικής, όπως οι ράπερ will.i.am, Lil Jon και Ludacris. Ο Justin Bieber και η Hailey Bieber, ο Leonardo DiCaprio, η Lana Del Rey, η Lady Gaga, ο Elon Musk, η Beyoncé με τον Jay-Z και η -πάντα λαμπερή- Blake Lively, ήταν μερικοί μόνο από τους A-listers που ταξίδεψαν στο Λας Βέγκας και κατάφεραν να παρακολουθήσουν από κοντά το φαντασμαγορικό show και τον iconic τελικό που θα μείνει στην ιστορία, με τον λαμπερό κόσμο του NFL να μας υπενθυμίζει για μία ακόμη season, πως οι Αμερικανοί γνωρίζουν πολύ-πολύ καλά να δημιουργούν το απόλυτο show και να βρίσκονται στο επίκεντρο της επικαιρότητας…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments