Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τη σύζυγο και την κόρη του Αλεξέι Ναβάλνι

ΗΠΑ: Ο Τζο Μπάιντεν συναντήθηκε με τη σύζυγο και την κόρη του Αλεξέι Ναβάλνι

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot President Joe Biden,Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, συναντήθηκε με τη σύζυγο και την κόρη του εκλιπόντος ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι την Πέμπτη (22/4/2024), όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος.

Ο Τζο Μπάιντεν υποδέχτηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ τη Γιούλια και την Ντάσα Ναβάλναγια, σύζυγο και κόρη του εκλιπόντος Αλεξέι Ναβάλνι

Ο πρόεδρος των ΗΠΑΤζο Μπάιντεν, συναντήθηκε με τη σύζυγο και την κόρη του εκλιπόντος ηγέτη της ρωσικής αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι την Πέμπτη (22/4/2024), όπως δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια σύμφωνα με το CNN. Μάλιστα ο Δημοκρατικός πρόεδρος ανάρτησε στα social media εικόνες από τη συνάντηση.

Δείτε την ανάρτηση του Τζο Μπάιντεν για τη συνάντηση με την οικογένεια του Αλεξέι Ναβάλνι:

Σήμερα, συναντήθηκα με τη Γιούλια και την Ντάσα Ναβάλναγια – τους αγαπημένους του Αλεξέι Ναβάλνι – για να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για την οδυνηρή απώλειά τους.

Η κληρονομιά του θάρρους του Aleksey θα συνεχίσει να ζει μέσα από τη Yulia και τη Dasha, και στους αμέτρητους ανθρώπους σε όλη τη Ρωσία που αγωνίζονται για τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments