Πολιτική

Σήμερα το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: [367409] ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Αρχίζει το απόγευμα.

Στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που αρχίζει το απόγευμα στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου – στρέφεται το ενδιαφέρον, μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Τόσο ο Στέφανος Κασσελάκης όσο και τα στελέχη που διαφώνησαν με το ερωτηματολόγιο στο iSyriza ρίχνουν τους τόνους, για να αποφευχθεί νέος γύρος εσωστρέφειας, ενόψει και των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Μετά από ψηφοφορία στην Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου, πρόεδρος του συνεδρίου εξελέγη ο Πάνος Ρήγας, με την στήριξη του κ. Κασσελάκη.

Στο συνέδριο αναμένεται με ενδιαφέρον η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη, δηλαδή οι σχεδιασμοί του και τα μηνύματα που πρόκειται να αποστείλει τόσο εντός όσο και εκτός κόμματος. δηλαδή οι σχεδιασμοί του και τα μηνύματα που πρόκειται να αποστείλει τόσο εντός όσο και εκτός κόμματος.

Με το σύνθημα «Προοδευτική Αντεπίθεση Τώρα» αυτό που επιδιώκουν αυτό το διάστημα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι να αφήσουν πίσω την εσωστρέφεια του τελευταίου 48ωρου. Ο πρόεδρος και τα στελέχη πρόκειται να εμφανιστούν ως μία εναλλακτική διακυβέρνηση απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Περίπου 5.000 σύνεδροι θα δώσουν το παρών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments