Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Ενταση με γιουχαΐσματα κατά την ομιλία του Γιάννη Ραγκούση

ΣΥΡΙΖΑ: Ενταση με γιουχαΐσματα κατά την ομιλία του Γιάννη Ραγκούση

Πηγή Φωτογραφίας: Τρίτη ημέρα εργασιών του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Tae Kwon Do, στο Παλαιό Φάληρο Γιάννης Ραγκούσης . Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε» προειδοποίησε ο Γιάννης Ραγκούσης

Ενταση με γιουχαΐσματα επικράτησε κατά την ομιλία του Γιάννη Ραγκούση κατά την τρίτη ημέρα του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., όταν αναφέρθηκε στο δάνειο Κασσελάκη, με αποτέλεσμα να παρέμβει το προεδρείο για να πέσουν οι τόνοι.

Ο κ. Ραγκούσης άσκησε δριμεία κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη για την πολιτική που ακολουθεί. Απευθυνόμενος προς τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ: «Όσες και όσοι από εσάς θέλετε να κλείσετε τα μάτια σε όσα -πολλά- τραγικά επικοινωνιακά και πολιτικά λάθη έγιναν, ερήμην των οργάνων του κόμματος, μετά τον Σεπτέμβριο, κλείστε τα. Όσες και όσοι από εσάς θέλετε να πιστέψετε ότι για την κακή πορεία του κόμματος ευθύνονται η ΠΓ και η ΚΕ που συνεδρίασαν ελάχιστες φορές μετά τον Σεπτέμβριο και για ελάχιστες ώρες, πιστέψτε το. Όσες και όσοι θέλετε να προσπεράσετε τις επιπτώσεις που είχαν δημόσιες δηλώσεις περί πεθαμένου λικέρ και άρρωστης αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσπεράστε τες. Όσες και όσοι θέλετε να πιστέψετε ότι δεν υπονόμευσαν τη δημόσια εικόνας μας οι ανακοινώσεις ότι προτάθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη να γίνει υπουργός του Μητσοτάκη ή ότι το κόμμα δανείστηκε από τον πρόεδρο και μάλιστα μέσω αλλοδαπής εταιρείας, πιστέψτε το».

«Ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε», προειδοποίησε στην ομιλία του το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο μεταξύ, πληροφορίες κάνουν λόγο για κινητικότητα προκειμένου να αναβληθούν οι εσωκομματικές εκλογές λίγες ώρες πριν από την ομιλία της κ. Ολγας Γεροβασίλη, η οποία αναμένεται να ανοίξει τα «χαρτιά» της σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του κόμματος.

Μήνυμα λίγες ώρες πριν την ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη (στις 7 το απόγευμα) στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ – όπου πιθανότατα θα ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για πρόεδρος του κόμματος – έστειλε στο μεταξύ ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Ας το καταλάβουν όλοι καλά: Στην Αριστερά οι υπονομευτές δεν εκλέγονται αρχηγοί. Δεν το επιτρέπει η ηθική του κόσμου της Αριστεράς» αναφέρει ο πρόεδρος του κόμματος, σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Αν δεν είμαι εγώ απέναντι στους νέους επίδοξους υπονομευτές, θα είναι κάποιος άλλος. Εκείνοι θα τον λένε «ουρανοκατέβατο», όμως θα τον έχει φέρει η κοινωνία, όπως έφερε εμένα. Η κοινωνία με έφερε εμένα» γράφει ο Στέφανος Κασσελάκης, δημοσιεύοντας παράλληλα και μία σειρά από φωτογραφίες του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments